Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 791 / 7 / 0
@vester
to byl nieslawny precipitated withdrawal wywolany bupra
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 1680 / 270 / 0
Inkwizytor_666 pisze:
Co sądzicie o wykorzystaniu spirytusu salicylowego? Ja korzystałem i strasznie popaliłem większość żył, ale nie wiem, może ja coś źle robię.
Sądzimy, że to głupi pomysł. Kup sobie zwykły spirytus, nie jest przecież drogi.
Oltun pisze:
kurwa mac, ja to robie tak: 5ml kranowy na 10mgowy kawalek transteca grzeje tak do 80-100C przez 2-3 min. wydajnosc conajmniej 85%+.
Jesteś w stanie udowodnić tę wydajność?
Największy przegryw na forum
  • 2011 / 124 / 0
Oltun pisze:
@vester
to byl nieslawny precipitated withdrawal wywolany bupra
tak. też tak miałem, jak mi się kiedyś fent skończył, nie poczekałem aż zacznie się skręt tylko walnąłem bupre... Nie dość że momentalnie mnie pogięło, to jeszcze pojawiła się psychodela, skończyło się na bad tripie na kiblu...

@inwizytor - spiryt możesz nawet ukraść, w lidlu są małe na wierzchu, łatwo je zawinąć. Choć mi sie zdarzało, jak miałem wysoki przerób zawinąć po litrze z biedry. Zakręcając pomiędzy alejkami masz z reguły martwe pola kamer.
  • 627 / 69 / 0
oj, Jacok... bupra w ciągu fentowym... chyba wygięło Cie jeszcze bardziej niż mnie w trakcie morfinowo-oksykodonowego :D Chociaż nie wyobrażam sobie, jak człowiek musi sie czuc przy tym "bardziej". Twój skręt wywołany buprą też trwał tylko kilka godzin? Jak go zaleczyłeś?

to teraz pytanko, co robic, jak się tak głupio załatwimy buprą? Co prawda myślę, że takie przygody zdarzają się tylko raz w życiu, ale na wszelki wypadek warto wiedziec. słaby agonista? mocny? zdychac i czekac?
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 791 / 7 / 0
@up
na pewno nie dopierdalaj wiecej bupry, do tego mozesz wziac uspokajacze typu benzo/barbi/antyhistaminy. chyba ze masz dostep do jakiegos super agonisty typu ohmefentanyl czy lofentanyl %-D albo po prostu MASAKRYCZNE ilosci klasycznego pelnego agonisty, tj. majki, helu, oxy itd.
sprawdzone_info pisze:
Oltun pisze:
kurwa mac, ja to robie tak: 5ml kranowy na 10mgowy kawalek transteca grzeje tak do 80-100C przez 2-3 min. wydajnosc conajmniej 85%+.
Jesteś w stanie udowodnić tę wydajność?
niestety nie mam pierdolonego laboratorium, ale 4 mg podjeyzkowo nie zalecza mi calkowicie skreta a 2mg IV takim sposobem juz tak (tak samo jak 6mg podjezykowo). podjezykowo masz BA ok. 30-35%
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 627 / 69 / 0
@Oltun
MASAKRYCZNE, to znaczy jakie? a co, jeśli dysponuje dajmy na to 100 morfy? Pomoże, czy pogorszy?

I czemu ten skręt wywołany antagonizmem bpr tak krótko trwa? (chyba, że skutecznie zaleczył mi go tramal, w co wierzyc mi sie za bardzo nie chce, bo miałam wtedy tolerancje na 600mg acetyl m )
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 791 / 7 / 0
to zalezy od zbyt wielu czynnikow zeby dac ci chociazby przyblizona dawke ktora by pomogla... ale jesli mialbym zgadywac to 4-6x takiej ktora cie czesze ladnie
a trwa tak krotko gdyz bupra nie jest czystym antagonista ino czesciowym agonista... dlatego przed zazyciem bupry powinno poczekac sie az zacznie cie skrecac (ja nie musze :D ale ja w ogole dziwny mam organizm)
  • 1680 / 270 / 0
Ja też po dobrym ciągu fentowym na czystym prochu w sporych ilościach nie poczekałem na skręta tylko zarzuciłem cały plaster 40mg do ust, połowę pod język połowę nad... po pół godzinie cały byłem zalany potem, lało się ze mnie kilka litrów wody, po 2-3h dostałem kurewskiego skręta.

Dlatego przy odstawce fenta czy to nawet innych silnych agonistów powinniśmy przejść na słabszego agonistę na jeden dzień i potem wbić na buprę.
Największy przegryw na forum
  • 1293 / 20 / 0
Oltun, jesteś w 100% pewny co do tego że NIE POTRZEBA SPIRYTUSU? bo że kwasek (po mojemu) jest tak pół na pół potrzebny(dla mnie jakoś większej różnicy nei ma)
ale na wodzie jak robiłem to ta bupra w ogole nie kopała, moglem gotować ćwierć plastra, było czuć, ale słabo i się dziwiłem czemu, póki nie zrobiłem ze spirytusem i po małym kawałeczku sie porzadnie zgrzałem? Masz porównanie, robiłeś na spirolu ? Bo z tego co wiem to ty doświadczony więc nie wiem czy żartujesz czy serio piszesz, czy może co mnie zdziwi to nie masz racji :D ?
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12758 / 2466 / 0
Pukanie bupry to głupota
Pukanie z 1 pompki to głupota
Pukanie bupry, gdy ma się oxy to głupota
Pukanie bupry, gdy oxy jeszcze działa, to również głupota.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.