Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 451 / 4 / 0
Fotki niestety nie mam jak strzelić bo jestem na wakacyjach. Mam domysł taki, że nie do końca rozpuszcza mi się w lekko zakwaszonej wodzie ten B-F, bo sniff z ilości na strzała mnie zacnie porobił, a to ponoć tylko 1/4 mocy podania dożylnego.. Dlatego dizsiaj z ogładą tego sypię i dokładnie mieszam.. Objętościowo to jak główka od szpilki - minimalnie więcej sypię, do tego 2ml wody do iniekcji i parę ziarenek kwasku cyt dla smaku. Co do niszczenia instalacji masz rację, rano obudziłem się z zapaleniem żyły.. Dzisiaj więcej ogłady, płynnie i bez pośpiechu co by tyle siniaków nie było.. :)

// nie trzymałem pompki 2 minuty, wbijałem się ponownie w miejsce wyżej :-/
Ide poćwiczyć co by kable powychodziły, bo po staży mam już blizny ( takie tam masochistyczne skłonności :D ).
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 2976 / 256 / 0
Po co ten kwasek ? Tylko szkodzisz swojej instalacji. Toż to nie freebase, aby musiało przejść do postaci soli ;p Przerób tego bf-a najszybciej jak możesz aby nie wpaść w uzależnienie (pozdro klonista, tekst FTW ! %-D) i więcej nie zamawiaj, dla własnego dobra. Serio.

Fajnie, jakby pojawił się na rynku długo działający analog fenta. Mimo, że takie istnieją (sprawdzone_info o tym pisał) to prędko się to nie stanie (o ile w ogóle) :(

koda mi zeszła po zapaleniu peta, bromkiem dobrze zbiłem wkurwienie.. chyba aż za dobrze bo ratuję się kawą żeby nie usnąć ;]
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 451 / 4 / 0
tur3k piszesz tak jak bym nie był wjebany.. Próbuje sie odnaleźć ogólnie w życiu, a opio kupuje mi czas co by nie popełnić jakiegoś głupstwa.. Jasne że będę płacić cenę w przyszłości lecz wole wziąć kredyt i go spłacać niż "żyć" bez gotówki - metaforycznie ofc, łatwo się domyśleć o co chodzi..

Nie wiem czy to tolerka, ale wczorajszej dawki i.v. prawie nie poczułem ( wejście ) no i słabo smyrło.. Za godzine kolejna próba, tym razem z większą dawką.
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 2976 / 256 / 0
Piszę tak, bo jesteś młody i jeszcze jest dla Ciebie szansa ;) Jeśli jednak pójdziesz tą drogą, to oprócz tej ceny dolicz sobie kosmiczne odsetki, jakie przyjdzie Ci zapłacić. Wiem że w życiu nie ma lekko, ale oddalanie problemów za pomocą opio nie jest dobrym rozwiązaniem, podobnie jak skakanie z kody na butyr-fenta.. To, że jest on legalny nie znaczy że to zabawka (a chyba tak do tego podchodzisz o ile dobrze czytam między wierszami Twoich postów :-) ), to kaliber heroiny i normalnego fenta jeśli chodzi o negatywne skutki długoterminowego zażywania.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 451 / 4 / 0
Ani kody, ani b-fa nie traktuje jako zabawki. Po prostu przez rosnącą tolerancję zmieniłem na ten moment ( 100mg ) substancję w celu polepszenia samopoczucia lecz mimo przerobienia z 11 strzałów dalej nie uświadczyłem noodingu, spłycenia oddechu, ani mega szpili - to pokazuje że jednak podchodzę ostrożnie do nowego nabytku, chociaż nie ukrywam że chyyba pierdolnę x2 dawkę bo jednak półgodzinne działanie na granicy 1kg kresto przy tolerce na 2kg jest niezadowalające...
Jakby była dla mnie nadzieja to bym tu nie siedział ;]
Czas na kolejnego shota, jak nie wyjebie w kosmos to załaduje niucha i musi być si..

// zastanawia mnie jeszcze kwestia skręta po takim "sportowym" grzaniu - nie na umór lecz małe dawki b.często.. Jakieś sugestie?
  • 121 / 8 / 0
Udało się. Przy pomocy pracy za granicą i ton zioła rzuciłem to gówno. ;) Nie oznacza to że raz na jakiś czas nie powrócę sobie do opiowego ujebeania, ale ciągi na tym syf, życie niewolnika.
Bag of dope on the table, million blunts, now I'm able
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
  • 151 / / 0
Trzeźwość to też w pewnym sensie życie niewolnika %-D

Co tu taka cisza przy weekendzie ? Nikt nie grzeje ?
  • 348 / 9 / 0
słońce grzeje. Lud pewnie prawilnie wychodzi na zewnątrz opalać się w długich rękawach. %-D
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 102 / / 0
U mnie dzisiaj mija tydzień przerwy. Tylko buchy. Wróciłem do palenia, w końcu ta euforia!
  • 151 / / 0
"Tydzień przerwy tylko buchy" To jaka to przerwa skoro jarasz ? (chyba , że miałeś na myśli tylko kodeine )

Nie palę już ponad pół roku.Wcześniej ok 8 lat po przebudzeniu blant zamiast śniadania.Wspomnienie , wkładanie masła do zlewu zamiast do lodówki na ciągach mj nie bardzo bawi.

Doszedłem do wniosku , że weekendu są gorsze niż dni w tygodniu , wtedy przynajmniej coś robię , pracuję a tak...rano kodeina , wieczorem zalewam piwami. Po 2 piwie nie chce już się otwierać kolejnego by pić samemu.

ehhh
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.