// nie trzymałem pompki 2 minuty, wbijałem się ponownie w miejsce wyżej :-/
Ide poćwiczyć co by kable powychodziły, bo po staży mam już blizny ( takie tam masochistyczne skłonności :D ).
Fajnie, jakby pojawił się na rynku długo działający analog fenta. Mimo, że takie istnieją (sprawdzone_info o tym pisał) to prędko się to nie stanie (o ile w ogóle) :(
koda mi zeszła po zapaleniu peta, bromkiem dobrze zbiłem wkurwienie.. chyba aż za dobrze bo ratuję się kawą żeby nie usnąć ;]
Nie wiem czy to tolerka, ale wczorajszej dawki i.v. prawie nie poczułem ( wejście ) no i słabo smyrło.. Za godzine kolejna próba, tym razem z większą dawką.
Jakby była dla mnie nadzieja to bym tu nie siedział ;]
Czas na kolejnego shota, jak nie wyjebie w kosmos to załaduje niucha i musi być si..
// zastanawia mnie jeszcze kwestia skręta po takim "sportowym" grzaniu - nie na umór lecz małe dawki b.często.. Jakieś sugestie?
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
Co tu taka cisza przy weekendzie ? Nikt nie grzeje ?
Nie palę już ponad pół roku.Wcześniej ok 8 lat po przebudzeniu blant zamiast śniadania.Wspomnienie , wkładanie masła do zlewu zamiast do lodówki na ciągach mj nie bardzo bawi.
Doszedłem do wniosku , że weekendu są gorsze niż dni w tygodniu , wtedy przynajmniej coś robię , pracuję a tak...rano kodeina , wieczorem zalewam piwami. Po 2 piwie nie chce już się otwierać kolejnego by pić samemu.
ehhh
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.