Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 51 / 7 / 0
Ogólnie odradzam substancja daje może 1,5h średniej stymulacji kosztem 24h(zależnie od przyjętej dawki) masakrycznego zjazdu przerobiłem ok 250mg i reszta poszła w kibel z kokainą ma wspólną jedynie nazwę. Generalnie: halucynacje, krzywe jazdy, schizy, ciśnienie wyjebane w kosmos, kłopoty z oddychaniem (w pewnym momencie na zjeździe zacząłem się po prostu dusić!!!) Naprawdę już bardziej podobne do rl koki jest 2fa niż to coś, szkoda zdrowia tyle w temacie
xD
  • 107 / 3 / 0
Jak walicie takie dawki to sie nie dziwcie, ze zjazd dojeżdża was ostro. doskonale miksuje sie z alkoholem , bardzo ekonomiczne , dawki góra 30mg. W odstępach 2-3h. Kinder ćpuny nauczcie sie cpac z głowa :)
  • 138 / 18 / 0
Każdy wali jak chce jeden z głową drugi oporowo. Jeden lubi zapierdalać drugi spokojną jazdę :D
Uwaga! Użytkownik AnalogCzlowieka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1009 / 42 / 0
Po jakim czasie od kreski da się usnąć?
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 92 / 3 / 0
SpalamTo pisze:
Po jakim czasie od kreski da się usnąć?
Raczej nie wcześniej niż 10h
  • 381 / 11 / 0
Po czasie jaki potrzebujesz żeby łyknąć eti, nie rozumiem jak można brać stimsy i nie mieć benzosów, ale to już temat na inną rozmowe, mnie substancja niczym nie zaskoczyła więc idzie w odstawke.
Anaboliczny dżentelmen.
  • 384 / 28 / 0
Właśnie benzo nie pomaga na bezsennosc.Ani etizolam,ani Flubromazepam.Nie wiem jak inne.Mialem nie brac tego gowna ale i tak przez 4 dni wjebalem prawie gieta.Ogolnie nie daje to zadnej wiekszej przyjemnosci,a serce dostaje totalny wpierdol.alfy probowałem rylko raz,ale takich schiz i problemow z sercem nie było nawet w połowie.Słyszę pełno dźwięków i nie wiem czy to prawda czy schiza.Ogolnie widać,że coś pizgaliśmy bo zachowanie jest totalnie paranoiczne.Muszę resztę spuscic w kiblu bo psychiatryk tuz tuz...
  • 1628 / 197 / 0
Nie chce nic mówić, ale to na bank nie 4'-fluorokokaina, bo scena RC jest bardzo charakterystycznym miejscem i jak coś jest drogie i ciężkie do zrobienia to tego się nie robi. A taka jest właśnie 4'-fluorokokaina. Powodzenia w konsumowaniu dopa o takiej nazwie handlowej. %-D
  • 1009 / 42 / 0
U polskich vendorów i tak jest już pusto.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 758 / 44 / 0
artur019 pisze:
Nie chce nic mówić, ale to na bank nie 4'-fluorokokaina, bo scena RC jest bardzo charakterystycznym miejscem i jak coś jest drogie i ciężkie do zrobienia to tego się nie robi. A taka jest właśnie 4'-fluorokokaina. Powodzenia w konsumowaniu dopa o takiej nazwie handlowej. %-D
lol, ktoś Ci bajek naopowiadał a ty w nie uwierzyłeś :emo:
jezeli odczynnik ma potencjal i mozna na nim zarobic to ktos go wyprodukuje. cena jest kwestia popularnosci.
4FC kosztuje >10$\g wiec drogi nie jest....

inna kwestia czy dostawca nie ściemnił ale to juz inna historia :)
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.