Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 1889 / 72 / 3
A coś jeszcze brałeś oprócz tego w ostatnim czasie? Raczej wątpię, żeby tak toksyczne kanna podnosiło poziom leukocytów.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 2466 / 16 / 0
chminaca amb 3meo pcp i alfe
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 272 / 6 / 0
Bardzo przyjemny kana imo i nie wiem co ludzie piszą o jego mocarności, w maczanie 1,15:35 już po trzecim paleniu można spokojnie wypalić całą lufe. Bardzo przypomniał mi ur-144, tylko że intensyniej i krótko. Działanie: 5-10 min, potem można znów. Występuje wjazd na :heart: ale znośny. Bardzo przyjemny kana. Zakon poleca.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
White_Power 3meopcp i alfa prawdopodobnie najmocniej na to odbiły.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 1628 / 198 / 0
300mcg wgniotło niedzielnego palacza, a lekko mnej niż 1mg skarało na 5min starego aemiarza-wjebusa.

To tak jakby ktoś pytał o dawkowanie. Precyzyjne, bo dawkowane z roztworu.

Poza tym z zasłyszanych opinii to jest "next level shit". Osobnik który spalił te 300mcg stwierdził, że więcej to ma wspólnego z psychodelą niż z normalnym paleniem.

No i czas działania to 10-20min z czego peak trwa do 5min, a wchodzi po 20 sekundach - mierzone stoperem. %-D
  • 21 / 1 / 0
moc to faktycznie ma %-D Wcześniej eksperymentowałam z dodawaniem do konopii z małą ilością thc ok 0,5g proszku wymieszanego ze spirytusem spryskane na 15 g suszu dawało fajne efekty. Ostatnio spaliłam znikomą ilość proszku na freebase chcąc sprawdzić wyłącznie jego czyste działanie. Nigdy w życiu nie miałam tak chorej fazy, cały obraz się trząsł, pikawa napierdalała z takim tempem i mocą, że miałam wrażenie jakby miała mi pierdolnąć w pewnym momencie, drgawki, suchość w ustach, kwaśny smak, jakieś głosy i techno w uszach :scared: wszystko trwało ok 1,5-2 h po czym nagle puściło i poczułam się najzwyczajniej na świecie.

Dlatego nie mam już ochoty go próbować ;>
Nałóg to dowód człowieczeństwa
  • 126 / 3 / 0
Wow, 2h? Może to to nie to w ogóle? Nie wyobrażam sobie jak ktokolwiek mógłby się tym na tyle zamebić. Przynajmniej mnie nigdy nawet blisko do takiego czasu nie trzymało, nikogo pokarać też się na tyle nie udało %-D fajne efekty tej spryskanej konopii znaczy blisko do oryginału? Toż to nic wspólnego nie ma xD
  • 21 / 1 / 0
Właśnie sama byłam w ciężkim szoku tym co się stało :-/ brałam leki na kręgosłup, rozluźniające napięcie mięśniowe (mydocalm 300mg dziennie) i przeciwbólowe/przeciwzapalne (bi profenid 150 mg dziennie) ale wątpie żeby miało to jakiś wpływ... a może ?

Od tego czasu odczuwam kilka dolegliwości : ucisk i kłucie w klatce piersiowej, bardziej po prawej stronie. Czy ktoś wie co mogło się stać i czy warto się w razie czego przebadać :scared: ?

Konopia po spryskaniu hmm... biorąc pod uwagę że na czysto wogóle nie poniewierała albo jedynie leciutko relaksowała jak już się więcej spaliło a po spryskaniu i spaleniu wchodziło nieodparte rozleniwienie, chill i senność to coś tam działało ;-)
  • 2466 / 16 / 0
mydocalm ?j Nie wiem czy pisownia poprawna ale to większe gówno niż jakiekolwiek RC. Jak już coś ci się jebie to przez to. Kilka % ryzyka że zjebiesz sobie słuch jak to z innymi z tej grupy o czym gadał świętej pamięci wintermute. Chroń go boże od jaszczurów
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 21 / 1 / 0
Tak, mydocalm to lek na zmniejszenie napięcia mięśni szkieletowych. Aktualnie został zamieniony przez lekarza na Sirdalud. Czemu takie szkodliwe i jak to się ma do RC ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.