Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 1889 / 72 / 3
A coś jeszcze brałeś oprócz tego w ostatnim czasie? Raczej wątpię, żeby tak toksyczne kanna podnosiło poziom leukocytów.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 2466 / 16 / 0
chminaca amb 3meo pcp i alfe
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 272 / 6 / 0
Bardzo przyjemny kana imo i nie wiem co ludzie piszą o jego mocarności, w maczanie 1,15:35 już po trzecim paleniu można spokojnie wypalić całą lufe. Bardzo przypomniał mi ur-144, tylko że intensyniej i krótko. Działanie: 5-10 min, potem można znów. Występuje wjazd na :heart: ale znośny. Bardzo przyjemny kana. Zakon poleca.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
White_Power 3meopcp i alfa prawdopodobnie najmocniej na to odbiły.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 1628 / 199 / 0
300mcg wgniotło niedzielnego palacza, a lekko mnej niż 1mg skarało na 5min starego aemiarza-wjebusa.

To tak jakby ktoś pytał o dawkowanie. Precyzyjne, bo dawkowane z roztworu.

Poza tym z zasłyszanych opinii to jest "next level shit". Osobnik który spalił te 300mcg stwierdził, że więcej to ma wspólnego z psychodelą niż z normalnym paleniem.

No i czas działania to 10-20min z czego peak trwa do 5min, a wchodzi po 20 sekundach - mierzone stoperem. %-D
  • 21 / 1 / 0
moc to faktycznie ma %-D Wcześniej eksperymentowałam z dodawaniem do konopii z małą ilością thc ok 0,5g proszku wymieszanego ze spirytusem spryskane na 15 g suszu dawało fajne efekty. Ostatnio spaliłam znikomą ilość proszku na freebase chcąc sprawdzić wyłącznie jego czyste działanie. Nigdy w życiu nie miałam tak chorej fazy, cały obraz się trząsł, pikawa napierdalała z takim tempem i mocą, że miałam wrażenie jakby miała mi pierdolnąć w pewnym momencie, drgawki, suchość w ustach, kwaśny smak, jakieś głosy i techno w uszach :scared: wszystko trwało ok 1,5-2 h po czym nagle puściło i poczułam się najzwyczajniej na świecie.

Dlatego nie mam już ochoty go próbować ;>
Nałóg to dowód człowieczeństwa
  • 126 / 3 / 0
Wow, 2h? Może to to nie to w ogóle? Nie wyobrażam sobie jak ktokolwiek mógłby się tym na tyle zamebić. Przynajmniej mnie nigdy nawet blisko do takiego czasu nie trzymało, nikogo pokarać też się na tyle nie udało %-D fajne efekty tej spryskanej konopii znaczy blisko do oryginału? Toż to nic wspólnego nie ma xD
  • 21 / 1 / 0
Właśnie sama byłam w ciężkim szoku tym co się stało :-/ brałam leki na kręgosłup, rozluźniające napięcie mięśniowe (mydocalm 300mg dziennie) i przeciwbólowe/przeciwzapalne (bi profenid 150 mg dziennie) ale wątpie żeby miało to jakiś wpływ... a może ?

Od tego czasu odczuwam kilka dolegliwości : ucisk i kłucie w klatce piersiowej, bardziej po prawej stronie. Czy ktoś wie co mogło się stać i czy warto się w razie czego przebadać :scared: ?

Konopia po spryskaniu hmm... biorąc pod uwagę że na czysto wogóle nie poniewierała albo jedynie leciutko relaksowała jak już się więcej spaliło a po spryskaniu i spaleniu wchodziło nieodparte rozleniwienie, chill i senność to coś tam działało ;-)
  • 2466 / 16 / 0
mydocalm ?j Nie wiem czy pisownia poprawna ale to większe gówno niż jakiekolwiek RC. Jak już coś ci się jebie to przez to. Kilka % ryzyka że zjebiesz sobie słuch jak to z innymi z tej grupy o czym gadał świętej pamięci wintermute. Chroń go boże od jaszczurów
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 21 / 1 / 0
Tak, mydocalm to lek na zmniejszenie napięcia mięśni szkieletowych. Aktualnie został zamieniony przez lekarza na Sirdalud. Czemu takie szkodliwe i jak to się ma do RC ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.