Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 95 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: coca-cola »
Feta za ciebie nie zaliczy. Tymczasem straciłeś kolejny dzień na naukę i stoisz w miejscu zamiast coś już wiedzieć. 50pln mogłbyś wydać na korepetycje z imprefektu. Oby tak dalej.
dobrze powiedziane!
  • 3 / 1 / 0
Jak na amph sobie wkręce siedzenie i gadanie to i siedze gadam, a jak wkręce sobie łażenie to ide i łaże tak samo jest z uczeniem się, uczenie sprawia mi przyjemność na fecie :-D a tak w ogóle co wy pierdolicie o jakimś zjeździe? waliłem białko już kilka razy czasem to nawet spore ilości waliłem mitingi najdłuzszy to 3 dni to za każdym razem nie było czegoś takiego jak zjazd... :nuts:
  • 142 / / 0
A ja wam powiem że dla mnie amfa do nauki jest swietna, wcześniej miałem dużo materiału i opanowałem go w 1 noc z przyjemnością robiłem notatki i rozkminialem sobie wszystko. Teraz mam naprawde przejebane bo na sesje poprawkowa mam 3 egzaminy uber hiper kosy... mam tydzien i od jutra zamierzam sie uczyc na speedzie mam nadzieje ze na dluzsza mete da rade jak wczesniej. Btw amph brałem jak do tej pory tylko kilka razy.
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 247 / 26 / 0
oj maleczny. nie wiem jak to bedzie u Ciebie. sesja to masa materialu. co prawda w tydzien wykujesz napewno ale chuj wie czy ci to ze lba nie wyleci. musisz powtarzac ciagle. ja robilem tak ze kulem np 3 strony na pamiec. 1 temat (historia) potem kulem nastepny i powatrzalem calosc i tak w kolko. nauczylem sie np 3 tematow. wykulem 4 i powtarzalem calosc od poczatku. co prawda udalo mi sie zaliczyc bo baba dala mi 3 pierwsze tematy z 15 stu ktore wbilem do lba na blache hehe.
powodzenia i wazna kwestia. brales amfe kilka razy tylko.. a to niedobrze jesli chcesz sie na tym uczyc. bo trzeba znac moc towaru oraz odpowiednia dawke ktora pozwoli ci sie skupic na nauce a nie wystrzeli tak ze nie bedziesz mogl siedziec na dupie. ja robilem tak ze bralem ok 60-80 mg tak na oko mowie. napewno bylo nie wiecej niz sete. bo po polowie cwiary to juz przychodzily na mysl ciekawsze rzeczy niz nauka hehe. no i masz zamiar robic ciag. niby male dawki ale ja musialem brac z dnia na dzien coraz wiecej. i tak po kilku dniach nauki zwiekszajac dawki przyjebalem cwierc g. no i juz sie nie moglem skupic. dopiero ze 3 godz pozniej sie zaczalem uczyc jak juz nie czulem takiego mocnego pobudzenia. w kazdym razie powodzenia. btw. sprobuj sie uczyc na sucho a dopiero 2 dni przed zacznij prądzić co by utrwalić materiał i wbić na pamięć konkretnie. oszczędzisz kase i zdrowie. :)
  • 142 / / 0
Dopiero dzisiaj zaczynam sie uczyc na wojku wladku. Tym razem dostalem swietny towar (dobra waga, wykurwista moc, 25zl/g)zapodalem sobie kolo poludnia tak z 1/8-1/6g jak mnie kleplo to postanowilem posprzatac w mieszkaniu posczas to ktorego zapalilem rurke dobrego palonka wraz ze wspollokatorka. Sprzatalo mi sie oczywiscie swietnie, i jak to po fecie bylem zajebiscie dokladny w sumie sprzatalem z 6h i teraz zasiadam do nauki. Wladzio mnie jeszcze trzyma tak na 30-40% tego co bylo na poczatku (to najlepsza feta jaka bralem kiedykolwiek)

tomekthc15 pisze:
oj maleczny. nie wiem jak to bedzie u Ciebie. sesja to masa materialu. co prawda w tydzien wykujesz napewno ale chuj wie czy ci to ze lba nie wyleci. musisz powtarzac ciagle. ja robilem tak ze kulem np 3 strony na pamiec. 1 temat (historia) potem kulem nastepny i powatrzalem calosc i tak w kolko. nauczylem sie np 3 tematow. wykulem 4 i powtarzalem calosc od poczatku. co prawda udalo mi sie zaliczyc bo baba dala mi 3 pierwsze tematy z 15 stu ktore wbilem do lba na blache hehe.
co do tego to juz troche codziennie sie tego uczylem wiec teraz moje zadanie polega na tym ze musze pozapamietywac skomplikowane wzory
tomekthc15 pisze:
powodzenia i wazna kwestia. brales amfe kilka razy tylko.. a to niedobrze jesli chcesz sie na tym uczyc. bo trzeba znac moc towaru oraz odpowiednia dawke ktora pozwoli ci sie skupic na nauce a nie wystrzeli tak ze nie bedziesz mogl siedziec na dupie.
fete bralem kilka razy ale mam spore doswiadczenie z euforykami: mefedron, funky, wczesniej kokolinowce wszelakiej masci. Pierwszy raz gdy sie uczylem to nie bylo problemu ze skupieniem sie.
tak btw co do nauki w ogole to u niektorych pomaga sluchanie rytmicznej muzyki (nie moze posiadac textu bo rozprasza) ja polecam DnB czy dubStep.

a tutaj mozecie sobie zobaczyc z czym musze sobie poradzic w kilka dni... http://zts.p.lodz.pl/zts_materialy/e_s1 ... lad_10.pdf mam 3 egzaminy o podobnym stopniu trudnosci jak wyklady w tym linku...
jak to zalicze to moze byc tylko dzieki fetce bo normalnie jak siedze 1-2h to juz bladze myslami i nie moge sie skupic... mam zamiar uczyc sie na wladziu 1 dzien a w drugi dzien powtarzac to sobie na trzezwo i znow feta>>trzezwo. zdam relacje jak sie czegos naucze.
  • 8 / / 0
o kurde a co ty studiujesz? ja przyznam szczerze nigdy nie brałam, i chcę chociażby żeby sprobowac czy to coś da. w koncu na każdego dziala inaczej, a jak raz wezmę to się krzywda raczej nie stanie :-D probowalam juz wielu rzeczy , nie zawsze dzialaly do nauki więc może z amfą się uda. tylko ze niestety mam problem ze zdobyciem :-/
  • 142 / / 0
Studiuje Mechatronike, ten link to akurat przedmiot automatyka :D co do sesji to dalem rade z 2 egzaminami a na 1 mi nie starczylo czasu ale i tak dobrze.
  • 927 / 5 / 0
o kurde a co ty studiujesz? ja przyznam szczerze nigdy nie brałam, i chcę chociażby żeby sprobowac czy to coś da. w koncu na każdego dziala inaczej, a jak raz wezmę to się krzywda raczej nie stanie probowalam juz wielu rzeczy , nie zawsze dzialaly do nauki więc może z amfą się uda.
dziewczyno, pozwól że zapytam... Ile masz lat? bo napierdalanie fety w gimnazjum>liceum jest głupim pomysłem, chyba że chcesz sobie zryć psyche w okresie dojrzewania :nuts:

A tak BTW poniższy przykład mnie rozjebał mnie mentalnie, pzdr, a zamiast walić krechy pij mleko ;-)
tylko że niestety mam problem ze zdobyciem
%-D ;]
  • 106 / 8 / 0
Fetka dobrze sprawdza się w wspomaganiu nauki. Najlepiej mieć przygotowane wszystkie rzeczy pod ręką niezbędne do nauki, napoje, jakieś lekkie przekąski w stylu owoce, jogurty, banany. Grunt to zażyć minimalną ilość, która spowoduje odświeżenie umysłu. Potem znów można dołożyć odrobinę kiedy działanie opadnie. Grunt to przespać choćby kilka godzin. Można wymusić sen za pomocą zolpidem albo kombinacji środków ziołowych w podwyższonych dawkach. Wypoczynek ma wpływ na jakość nauki. Lekkie wspomaganie fetą do nauki jest jak najbardziej pomocne. Natomiast zarywanie dwóch nocy w celu wkucia materiału przed egzaminem może przynieść mizerne skutki....
"Przyszłość zaczyna się dziś, nie jutro."
  • 56 / 1 / 0
o to to.
ja polecam system, 1 noc uczymy się na trzeźwo i choćby 3godzinki snu, 2 noc(przed egzaminem) powtarzamy i douczamy się czego trzeba.
BLASPHEMY + DESECRATION + HELL AND DAMNATION
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.