Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 574 / 3 / 0
3 centy wlewane do tymbarka (jabłko mięta of korz) wprost z pompy za winklem w centrum miasta - bezcenne.
  • 729 / 6 / 0
O tak, do tych tymbarków tzw jednorazowych których się nie da zakręcić :D Lekko się upijało, wlewało swoją dawkę optymalną i wychodziło zza Tesco :D
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 142 / 3 / 0
próbówki eppendorfa nadają się?
[ external image ]
jak można poznać, że GBL rozpuszcza ścianki pojemnika?
żartowałem.
  • 1009 / 42 / 0
nalej troche, zostaw na jakiś czas to sie dowiesz.
  • 142 / 3 / 0
a po czym poznam, że się coś dzieje? bo chyba nie po smaku :-p
żartowałem.
  • 157 / 1 / 0
Trzymałem w nich giebla jakoś około tygodnia, nie więcej. Nie było żadnych farfocli, zmiany koloru, konsystencji, wyglądało zdrowo i działało też właściwie.
  • 145 / 2 / 0
To sprzęt medyczny nawet na wikipedi pisze że jest bardzo wytrzymały nawet na różne rospuszczalniki
  • 1180 / 5 / 0
Przetestowałem kapsułki w rozmiarze 00 i mogę polecić jak najbardziej. Nic sie z nich nie wylewa tylko trzeba przed napełnieniem lekko poślinić większą część kapsułki, żeby obie części się skleiły. Do jednej jak już ktoś wspomniał wchodzi max 0,9ml. Bardzo dyskretne to jest.
  • 32 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: alef »
blotter pisze:
rozumiem, ze LDPE tez zda egzamin?
przylaczam sie do pytania - czy gbl rozpuszcza LDPE? czy tez mozna w butelkach z tego materialu gbl przechowywac?
  • 729 / 6 / 0
HDPE tylko i wyłącznie, mi LDPE rozpuszczało.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.