Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
taki kremowy sorcik
  • 56 / / 0
@up zależy co rozumiesz przez upalenie, jeśli chcesz być zajebany jak prosie to możesz mieć problem w ogóle się tym tak upalić, ja przy maczanie 1:20 musiałem to jarać nierozbełtane z butli żeby siekało, dlatego teraz zrobię chyba 0,5 bb i 0,5 pb na 15 gieta i zobaczymy co to z tego będzie

Próbował ktoś może jeść pb-22 albo bb-22 ? Chciałem spróbować jakiegoś kanna tą drogą administracji :D Mając tolerkę z kosmosu ile powinienem celować orał ? 50 mg ? więcej ? mniej ?
  • 62 / / 0
Po informacjach z mojego poprzedniego postu raczej odradzałbym takie eksperymenty do wyjaśnienia sprawy.
  • 3206 / 176 / 0
Także odradzam takie proporcje. BB-22 i PB-22 są dużo aktywniejsze niż takie np. AM-2201, znajomy po zapaleniu BB-22 w 4x mniejszej ilości niż jego standardowa "mocna" dawka AM-2201 (pali dzień w dzień) przepalił się nie na żarty.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / 8 / 0
Razem z kobietą lubimy zapalić sobie MJ przed seksem. Czy BB działa tak samo na dotyk jak MJ? Miałem kiedyś maczankę z któregoś JWH i było nawet nie źle, a jak działa ta kanna? Nie musi być na podstawie doświadczeń z kobietą, może być w oparciu o doświadczenia z prac manualnych %-D
  • 1472 / 26 / 0
Każdy jeden kanna jest dobry na seks i BB Ciebie nie powinien zawieść :-)

Kanna to nie MDMA działają na wyostrzenie zmysłu niż na dotyk ,mimo wszystko seks po kanna jest dobry od strony bardziej psychicznej niż jak by to nazwać czysto ,,zwierzęcej'' jak chociażby po alkoholu
  • 121 / 8 / 0
Tak sądziłęm ale wolałem spytać. Mam nadzieję, że razem z dziewczyną będziemy zadowoleni (:
  • 135 / 8 / 0
Czy probolwal ktos takiego beżowego, suchego sortu pozlepianego w granulki?
Kupilem w promocji i cos nie dziala -.-
Musze sie upewnic czy to wina sortu czy czego innego zanim zrobie wieksza ilosc maczanki z tego.
  • 62 / 1 / 0
Cain pisze:
Tak sądziłęm ale wolałem spytać. Mam nadzieję, że razem z dziewczyną będziemy zadowoleni (:
Nie powinniście być, paliłem kilka różnych kanna i wszystkie działały podobnie pod tym względem. Możesz śmiało zamawiać to bb-22.
  • 56 / / 0
majster6669 pisze:
Czy probolwal ktos takiego beżowego, suchego sortu pozlepianego w granulki?
Kupilem w promocji i cos nie dziala -.-
Tak też kupiłem w promocji i zdziwiłem się bo wcześniej dostałem drobne czerwone kuleczki, poprzedni sort był zdecydowanie lepszy. Ten też klepie tylko że słabiej - profil działania jednak bardzo podobny/ten sam
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.