Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 168 / / 0
ThePro pisze:
Co polecicie dla osoby która się ogromnie stresuje przed egzaminem ustnym? Właśnie wróciłem z angielskiego próbnego i bardzo słabo poszło, wiedzę może miałem lecz w gratisie tętno dla dwóch chłopów lub konia :/
Załatw sobie jakieś słabe nie zamulające benzo np etizolam, sam raz tak ustny zdawałem i wyglądało to dla mnie jak zwykła gadka z kumplem.
hipollek pisze:
U mnie bardzo dobrze sprawdzała się kodeina i to bym Ci polecił.
W chuj odpowiedzialne polecanie opiatów dla maturzysty zwłaszcza przez moderatora.
  • 2652 / 382 / 0
hipollek pisze:
U mnie bardzo dobrze sprawdzała się kodeina i to bym Ci polecił.
Naprawdę musisz tak emanować głupotą? Chcesz żeby się chłopak odstresował opiatem tak? Na pewno wyjdzie mu na zdrowie, zwłaszcza jak po egzaminie również będzie chciał się odstresować, a potem jeszcze raz bo przecież to pomaga.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 13 / 0
Mnie do nauki zajebiście przypasował miks alpra + fetka. Pobudzenie i uspokojenie. Niestety kurwa dopaliłem zioła i wszystko się spierdoliło :/
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Osobiście uważam, że stosowanie do nauki środków innych niż papierosy i kofeina jest beznadziejne. Po władzie niby sporo się zapamiętuje i nie trzeba spać ale ceną za to jest nieubłagane wpadnięcie w ciąg %-D i zapomnienie wszystkiego jeszcze szybciej niż się zapamiętało. :-/
  • 788 / 21 / 0
Nigdy nie zdazylo mi sie wpaść w ciąg po nauce. Są lepsze dragi do zajadania niz futro. A jak uczysz sie non stop dwa dni to egzamin/koło zaliczysz i juz nie trzeba pamietać :)
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
ThePro pisze:
Co polecicie dla osoby która się ogromnie stresuje przed egzaminem ustnym? Właśnie wróciłem z angielskiego próbnego i bardzo słabo poszło, wiedzę może miałem lecz w gratisie tętno dla dwóch chłopów lub konia :/
ja się zazwyczaj stresuję ustnymi i, bez względu na to jak zabrzmi, to dużo czasu poświęcam na przygotowanie się do nich (może więcej niż ci którzy się nie stresują, trudno mi porównywać). jedyne co, to piłem dużo kawy plus inne rzeczy z kofeiną. do tej pory działało: przede wszystkim przekonanie, że i tak umiem, mnie uspokaja. zdaje się, że piszesz o maturze, to naprawdę nie jest trudne, jeśli zaczniesz odpowiednio wcześniej.
zdawałem też po spidzie i nie miałem rewelacyjnych wyników. pozdro
  • 867 / 18 / 0
Naturalnie GBL najlepszy srodek na stres zwiazany z rozmowami. Mala dawka, zeby nie bylo zacmienia umyslu.

Tylko kurwa uzyc sily woli i nie polewac po egzaminie, ani tym bardziej na drugi dzien. Tylko troche przed.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 788 / 21 / 0
Ja przyznam szczerze, gdy byłam głupia jak prawy but z lewej nogi za czasów gimnazjady, odpowiadałam z biologi-zdawałam tam materiał z dwóch miesięcy. Byłam po końskiej dawcę DXM, dzięki Bogu siedziałam sama z babka w sali. Obraz mi latał niemiłosiernie, cały czas sie przejezyczałam. Nie wiem jakim cudem dostałam wtedy 4 ale juz nigdy wiecej tego błędu nie popełnię. Wniosek- DXM na pewno NIE nadaje sie na egzamin.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 18 / 0
Haha najbardziej oglupiajacy mix to DXM + ziolo. Kiedys nie moglem zrozumiec zasad gry w chinczyka na nim.

Na stres odrobina giebla.

Na zmeczenie odrobina stymulanta. Tylko pamietac, zeby pozostac zmeczonym najdluzej, jak sie da (odpoczac), a stymulant przyjebac tuz przed egzaminem.

Tylko nie ladowac w siebie stymulantow, gdy problemem jest stres - tylko poglebimy problemy.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2652 / 382 / 0
I "drag na egzamin" stanie się Twoim "dragiem na życie".
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.