Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 762 / 37 / 0
ludzik odurzy się wszystkim *prawie, w obliczu ciśnień zahamowania zanikają, wybór często pada na alkohol gdy jest nikle dofinansowany
  • 570 / 8 / 0
ja zawsze staram sie lączyc dragi/leki co nawzajem niweluja swe negatywne efekty i jednoczesnie mozna je bezpiecznie stosować

gralem okazal sie metaodn/alfa/klon rolki 50/50/50 lub 10mg jak klon

butryra niby z benzo nie mozna ale sie zobaczy ;-)

a i ta mysl co by tu dorzucic zeby bylo lepiej... hehe
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 762 / 37 / 0
czasem czytając Ciebie, nieodpartą ochotę mam zażyć całość ze swojego arsenału :D
nie odziaływuj tak na mnie, ty piekielny narwańcze :]
  • 70 / 3 / 0
Generalnie zawsze trzymałem się tej jednej jedynej substancji w danym okresie, ale z czasem zaczynałem widzieć jej wady. Przerzucałem się wtedy na inną substancję, ponownie się w niej zakochiwałem ale po jakimś czasie znów coś mi w niej nie pasowało. Ostatnim gwoździem do trumny były mixy które pokazywały dobrą stronę każdego narkołyka. No a wtedy zacząłem po prostu unikać trzeźwości, nieważne czym.
Ciekawość pierwszy stopień do skręta.
  • 177 / / 0
Najpierw zacząłem z kanna i przez bardzo długi czas tylko ich się trzymałem z nastawieniem, że innych rzeczy nie spróbuje. Poczytałem o trypaminach, które strasznie mi się spodobały ( z opisu ) więc postanowiłem spróbować. Bariera pękła i spróbowałem również stymulantów i dysocjantów.
  • 3854 / 315 / 0
Jqpgo pisze:
Generalnie zawsze trzymałem się tej jednej jedynej substancji w danym okresie, ale z czasem zaczynałem widzieć jej wady. Przerzucałem się wtedy na inną substancję, ponownie się w niej zakochiwałem ale po jakimś czasie znów coś mi w niej nie pasowało. Ostatnim gwoździem do trumny były mixy które pokazywały dobrą stronę każdego narkołyka. No a wtedy zacząłem po prostu unikać trzeźwości, nieważne czym.
Jakiś Ty tajemniczy, hue hue. Zdradzisz nam jakie były to substancje ? :-)
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 3 / 0
Empatogeny kocham nad życiem przez ciągłe depresje, stymulanty pomagają zapomnieć o czymś takim jak zmęczenie a czemu brałem opiaty to chyba nie muszę wspominać %-D
Ciekawość pierwszy stopień do skręta.
  • 55 / / 0
Ja zawsze wiedziałam, że chcę spróbować wielu rzeczy i ta ciekawość pozostała mi do teraz. Co wpadnie w łapki to biorę, oczywiście bez jakiś hardkorów jak klej. Ale nie wyobrażam sobie ograniczyć się do jednej substancji, każda ma inny potencjał i służy mi na inne stany.
"Przywieź mi obrazki ładne, książki mądre i słodycze albo landrynkową piękną śmierć... "
  • 186 / 7 / 0
Jeszcze rok temu wpierdalałem co popadło.Teraz kodeina max 3x/miesiąc, chociaż ustanawiam sobie granice np. miesiąc bez kodeiny, żeby mieć świadomość i poczucie, że nie wymyka mi się to spod kontorli.Do tego marihuana, alkohol, a z nadejściem wiosny czekam na dobre S&S pod sajko, na pierwszy ogień poleci homet :)
Obróć życie w żart
  • 199 / 4 / 0
ogolnie zamierzam sprobowac jak najwiekszej ilosci dragów jednak juz teraz wiem, ze na dluzsza mete to tylko sajko. nic innego mi tak nie podchodzi
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.