najbardziej psychodelicznie na mnie działa czysta uerka
lufarulez pisze:Niemalinii pisze:Jestem przed zakupem tego kanna i mam pytanie do znawców zakazanych środków na wiki znalazłem że MAM-2201 jest połączeniem 2 kanna (4'-methyl-AM-2201, 5"-fluoro-JWH-122). 122 wiadomo dawno zakazane i Am z tego co wiem też niedługo będzie jak to się ma do prawa odnośnie zakazanych środków. czy Mam może wykazać na testach że ma któryś zakazany środek itp ???
Może wg zamienimy cały dział kannabinoidy na jeden wątek ,,pytania amatorów i nabijanie postow"
Wykroiłem spam pod Spoiler, daruj sobie. Próby publicznego odwetu spotkają się z represją. - surveilled
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Z kolei kolega z mniejszym doświadczeniem i o wiele mniejszą tolerancją, zrzygał się, no przerosło go trochę, ale kontaktował.
PZDR.
KANNABINOIDY
panprzytulak pisze:Czy metoda podania IV była przez kogokolwiek praktykowana? jeśli tak, jakie zalecacie dawkowanie? Pytam, bo mój kręgosłup moralny podpowiada mi, iż jest to świetna opcja dla mej persony. Lubie grubo :)
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.