najbardziej psychodelicznie na mnie działa czysta uerka
lufarulez pisze:Niemalinii pisze:Jestem przed zakupem tego kanna i mam pytanie do znawców zakazanych środków na wiki znalazłem że MAM-2201 jest połączeniem 2 kanna (4'-methyl-AM-2201, 5"-fluoro-JWH-122). 122 wiadomo dawno zakazane i Am z tego co wiem też niedługo będzie jak to się ma do prawa odnośnie zakazanych środków. czy Mam może wykazać na testach że ma któryś zakazany środek itp ???
Może wg zamienimy cały dział kannabinoidy na jeden wątek ,,pytania amatorów i nabijanie postow"
Wykroiłem spam pod Spoiler, daruj sobie. Próby publicznego odwetu spotkają się z represją. - surveilled
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Z kolei kolega z mniejszym doświadczeniem i o wiele mniejszą tolerancją, zrzygał się, no przerosło go trochę, ale kontaktował.
PZDR.
KANNABINOIDY
panprzytulak pisze:Czy metoda podania IV była przez kogokolwiek praktykowana? jeśli tak, jakie zalecacie dawkowanie? Pytam, bo mój kręgosłup moralny podpowiada mi, iż jest to świetna opcja dla mej persony. Lubie grubo :)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.