Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Co sądzicie o miksie 20 mg 4-AcO-DMT z 200 mg MDAI? Kiedy co zeżrec?
  • 992 / 25 / 0
najpierw MDAI i po 10-15min aco-DMT, lub opcja dwa, poczekać aż załaduje się aco (czyli ten moment kiedy się robi śmiesznie i kolorowo) i wtedy.
  • 264 / 2 / 0
Zjadłem wczoraj 25mg Ho-meta i 50 mg aco-DMT (lekko już brązowiejącego, oceniam spadek mocy o 1/2). Tak jak pisaliście wcześniej, zajebiście się komponują ze sobą. Wizualnie, piękności. Bardzo pozytywnym zaskoczeniem był natłok zwariowanych myśli, nowe spojrzenie na świat. Nie miałem takiego doświadczenia z żadną z osobna tych substancji.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 2647 / 42 / 0
Hm,m piszecie ze mix z MXE jest zajebisty.
W takim razie nasunelo mi sie pytanie...
Jak z mixem z DXM? :cool:
  • 343 / 6 / 0
Na początek w jakiejś malutkiej dawce, typu zwaporyzowane 5-10mg. Powinno wystarczyć. W wyższych spodziewaj się absolutnej kosiarki. Nie wiem ile tego dexa, ale jeśli mówimy o "rozsądnych %-D " porcjach, to nie licz na to, że przypomnisz sobie jak masz na imię w ciągu paru godzin po wypuszczeniu chmurki. U mnie byłby to pewny bad trip, ale na mnie dexowa depersonalizacja zazwyczaj tak działa.

Zdarzyło mi się zapalić 30mg na tęgim peaku 25I-NBOMe i dziękuję. Dwa dni zbierałem mózg do kupy :-). Reborn. Jednak tamto wygięcie percepcji było tego warte.
  • 129 / 2 / 0
co myślicie o takich miksach, ew. który "lepszy":
1. Spalenie 60mg DMT a po zejściu fazy wrzucenie 2C-D i 4-AcO-DMT
2. Wrzucenie 2C-D i 4-AcO-DMT i jak wejdzie spalenie 60mg DMT

~?
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
  • 3900 / 244 / 13
Pierwsza opcja skonczyłaby się pewnie nie wrzuceniem tego późniejszego zestawu, zakładając, że te 60mg zjarałbyś z dużą wydajnością. :D

Ogólnie polecam to drugie zestawienie.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2362 / 31 / 0
a DMT jak zejdzie nie zabierze większości działania reszty miksu?
BS
  • 3900 / 244 / 13
Hmm, mój przykład to było 30mg 4AcoDMT i tuż przed peakiem - jak już zaczynała się depersonalizacja i dezorientacja (ten "początek" peaku) waporyzacja 30mg DMT z mocnym przebiciem. Po zejściu dimitra bania uspokoiła się mentalnie - tzn. dalej było "dziwacznie", ale dało się odczuć działanie anksjolityczne - coś jakby afterglow nałożył się na mocny, aczkolwiek powoli opadający trip po 4AcoDMT.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 80 / / 0
w jakich proporcjach zmieszac hometa z 4acodmt zeby bylo grubo ? mam juz za soba hometa ale nigdy miksa.a i warto do tego dolozyc methoksetamine ? mozna to normalnie w jednej strzykawce zmieszac?
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zaktualizowano treść
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.