Dyskusja na temat rodziny roślin (Solanaceae) z rzędu psiankowców.
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Jak to w koncu jest z tym dawkowaniem tych nasion ? Ja jedzac pierwszy raz , zjadlem okolo 1 i 1/3 kasztana . Caly czas myslalem , ze nic nie bdzi e . Po jakims czasie dopalilem jeszcze MJ . O Boze , coz za suchosc i wogole nieciekawie . Jak najszybciej polozylem sie do lozka aby zasnac i miec to za soba . Klimat straszny , obawy ,ze cos zlego sie moze stac . Ogolnie niepolecam niedoswiadczonym . Mimo tego pare dni pozniej sprobowalem jeszcze raz .. Tym razem z liscmi . Zalalem wrzatkiem okolo 3 sredniej wielkosci . Pilem powoli w 10 min odstepach . Potem poszla jeszcze jedna szklanka . Zauwazylem suchosc , ciezkosc konczyn . Zawiedziony polozylem sie do lozka . Mialem cos jakby swiadome sny . Bardzo podobne do Tantum Rosa lub Avio . I to tyle ... Pewnie i tak jeszcze sproboje .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lydia »
ja wczoraj znów jadłam, ale zdecydownaie za mało. tyle,że już dojrząłych nasionek.
jedyne, co było, to gorączka (zawsze mam po bieluniu, po pokrzyku nie) i suchota. no i brak wyczucia odległości - sięgam do klamki na drzwiach, a okazuje się, że ona jeszcze metr ode mnie. albo ide, bo myślałam, że szafka daleko i nagle łup w nią, bo była 20cm ode mnie.
Uwaga! Użytkownik Lydia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Umnie przed domem rośnie wielki krzak i jest pełno owoców niebrałem nigdy Bielunia i mam zamiar spróbować ile powinnienem tego zjesc by miec fazke i zyc dalej :) ?
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: THC »
Wpadłem na ten topic po sugestii Zdechłego Szczura (pozdro ziom ;-) ) Jak już napisałem w innym wymiarze tego forum: Bieluń to zło - wielkie zło, z umiarem można brać wszystko fetka, herka, benzy itp. ale jak się bierze bieluń i to kilkakrotnie to to już jest kamikaze i Lydia powinnaś się cieszyć, że żyjesz. Bieluń podobnie jak wilcze jagody jest nieprzewidywalny - raz można wziąć pewną ilość i nie czuć prawie nic, a za innym razem lub na inną osobę może ta sama ilość podziałać o wiele mocniej. To nie jest zabawa a według mnie branie czegokolwiek nie dla własnej przyjemności tylko dla ryzyka jest bezsensowne..............

k0lek - popieram twoją sygnaturkę ale żeby z Marii przerzucać się na bieluń?

Lydia - dziewczyno, radzę ci przystopuj trochę........

ALE NIEZALEŻNIE OD MOJEGO GADANIA I TAK WYBÓR NALEŻY DO WAS...............ŻEBY NIE BYŁO :-)
PEACE :-D :-D
ehh.......
  • 414 / 8 / 0
Umnie przed domem rośnie wielki krzak i jest pełno owoców niebrałem nigdy Bielunia i mam zamiar spróbować ile powinnienem tego zjesc by miec fazke i zyc dalej ?
Poczytaj kilka TR na neurogroove, dowiesz się czegoś a przy okazji może ci się odechce tego gówna.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 56 / / 0
mi po tych nasionkach prawie nic nie bylo, a kumpela miala dosyc ciekawa jazde :/ wiec moze cos jest w tej nieprzewidywalnosci.
ale samobojczynia nie jestem i nie ryzykuje zbyt mocno. wiec nic nie powinno mi byc.
tylko wlasnie bielun, a tym bardziej pokrzyk wcale nie wydaja mi sie niebezpieczne.

i sprostowanie: bo nie chodiz mi o to, ze wpieprzam no-stop bielunia i inne gowna. to poprostu dla sprawdzenia jego mzoliwosci (?), dla rozrywki. tak od czasu do czasu. dla zabawy.
Uwaga! Użytkownik Lydia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 8 / 0
Super. Uwielbiam jak ludzie traktują rośliny o tak wielkim potencjale jako zabawki....
  • 56 / / 0
właśnie tego "tak wielkiego potencjału" jeszcze nie zauważyłam..
  • 414 / 8 / 0
To żebyś się nie zdziwiła. Bo niejeden zauważył z za późno...
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Ja posiadam pewne obawy przed jedzeniem samych nasion, czytalem ze wystarszy troszke sie pomylic, zjesc za duzo i mozna sie przekrecic. Dlatego ja zalewam liscie wrzatkiem i pije, smak nie jest za dobry :-/ ale napewno lepszy od gałki!!!
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.