Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Z samego rana donosowo 50mg, w porównaniu do pierwszego posta nie widziałem świata w sposób charakterystyczny do 2d. Żadnych CEVów, przez cztery godziny ciemność przy zamkniętych oczach. Czas w moim przypadku leciał również wolniej, ale nie aż tak intensywnie, to było jakieś 5 min = 15 min. Przez cały trip bolał mnie delikatnie lewa, tylna część głowy. Kolory za to ładnie wyostrzone, a chodzenie sprawia ogromną przyjemność. W listopadzie wezmę 100-120mg. Bo jak już ktoś pisał, 50mg to strata materiału. I następnym razem trzeba się zaopatrzyć od brytyjskiego producenta, a nie jak dotychczas - od polskiego dystrybutora.
  • 261 / 2 / 0
Cytuję: "Smialo wal 100mg, ciezko to przedawkowac, 50mg to namiastka tripa, taki zjazd ze 100mg"

Tak to jest jak się najpierw bierze a później myśli. Co do polskiego dystrybutora i brytyjskiego producenta to towar ten sam. Oczywiście od brytyjskiego weźmiesz 120mg i powiesz że 3 razy mocniejsze %-D
  • 14 / / 0
Większość brała 50 to tyle też wziąłem. Nigdy nie ma pewności czy dystrybutor w tym nie grzebał. Nowa dostawa może być słabsza, lub mocniejsza - tego pewnie producent jeszcze nie wie.
  • 987 / 8 / 0
Wczoraj poszło 30 mg do nosa. Jednymi słowy coś cudownego. Wieczorem dam trip note.

Pozdro.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Wczoraj wieczorem rozmazywał/dymił mi się ekran telefonu w ciemności - tak jak po benzydaminie. Falami wraca ból tylnej, lewej części głowy - wczoraj wieczorem, dziś w południe.
  • 1098 / 7 / 0
Jesli ktos skupil hurtowo wieksze ilosci towaru z UK, to nic dla niego nie stoi na przeszkodzie zeby z 50mg zrobic 100mg.
Dlatego nie wykluczalbym takiej opcji, tym bardziej, ze narazie nie ma porownania "dobry-slaby".

Substancji juz wiecej od tamtego czasu nie testowalem. Cena wysoka, a osobiscie nie przepadam za psychodelikami/dysocjantami. Uzywka jest napewno warta uwagi, szczegolnie jesli ktos gustuje w takich klimatach.
  • 987 / 8 / 0
Zupełnie nie rozumiem jak można zwalać to na polskiego dystrybutora. Powinniśmy się cieszyć, że w ogóle takiego mamy w naszym kraju. Niektórym się nigdy nie dogodzi.

Ja brałem ostatnio 30 mg z ostatniego sortu i jestem bardzo zadowolony. Następny raz pójdzie 70 mg ;)
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / / 0
"Ja na PEAKU nie wiedzialem, ze jestem, ze siedze"
Coś takiego miałem po 450mg Acodinu, którego testowałem tylko 3 razy bo mi się nie podobał specjalnie. Do tego zero jakiejkolwiek euforii. [wolę normalne psychodeliki, depresanty, stymulanty...] Jest szansa, że to mi się spodoba?
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
A skad my to mamy wiedziec ? Kogo sie pytasz? Spytaj siebie.
  • 1474 / 16 / 0
Re: Metoksetamina
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
W ogóle to jakoś mało tu sprawozdań... Czyżby tak niewiele osób próbowało tą substancje?

Trzeba będzie coś z tym zrobić w ostatnich dniach października :-D

Greenwave te 30mg co testowałeś można porównać do jakiejś ilości DXM'u (wiadomo, że tylko nie które aspekty tripu...)?
Jeśli tak to do jakiej??

Mam na myśli coś typu:
"30mg wywołuje dysocjacje podobną do np górnego 2'ego plateau deksa lecz występuje większa euforia/nieogar, większe/mniejsze kłopoty z chodzeniem, wieksza/mniejsza depersonalizacja" itp...

Z góry dzięki
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?