Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 14 / 0
Nie sprawdzają, bo jak już pisałem Chińczycy nie mają tego w swojej ofercie. W Polsce jest niemal tylko to co jest produkowane u Chińczyków. Chińczycy puszczają próbne partie, a później produkują to na co jest popyt. Na blue-lights.ru, ani drugs-forum.com nie ma zainteresowania żadnego tą substancją, więc globalnie popyt był raczej niski, dlatego prawdopodobnie zaprzestano produkcji.
Aby określić dokładniej sytuację tej substancji należało by porozmawiać z hurtownikami. Kiedyś...
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 319 / 7 / 0
Ostatnio miałem przyjemność stestować ten specyfik. Po jakiś 2/3 piwach poszło 200mg oral w kapsułce. W międzyczasie kolejne piwo i jointy. Wejście praktycznie niezauważalne, nagle człowiek po prostu robi się bardziej rozgadany i w ogóle jest fajnie. Trochę podobne do mefedronu (jedzonego), ale bez tego zamotania i nieogaru, a trochę do metylonu, lecz z mniejszą stymulacją, chociaż szczęka latała jak najęta. Po jakiś 2 godzinach dorzucona jeszcze setka w kapsułce przedłużyła trochę działanie, ale dawało się wyczuć takie ketonowe "niedojebanie", na szczęście łatwe do ugaszenia piwem i jointem. Po powrocie do domu z imprezy sex i sen ok, na drugi dzień bez żadnych zjazdów. Generalnie ok, ale płakać jakąś specjalnie za tym nie będę.
  • 3449 / 123 / 8
Zgasiłeś działanie 4-BMC kilkoma browarami przed i jednym w trakcie, do tego jeszcze dopalałeś. Jaki w tym sens? Nic dziwnego, że Cię nie zachwycił.
  • 211 / 2 / 0
@PCP
brefedronu nigdy nie było w Chinach w masowej ofercie tak jak 4MEC, 4MMC czy MDPV. Był dostępny jedynie na specjalne zamówienie w wyspecjalizowanych laboratoriach.

@Czeslaw
Zgadza się. alkohol niestety tłumi działenie BMC :-( W moim skromnym odczucie nie warto miksować tego z niczym. Substancja jest na tyle dobra i fajna, że nie warto "zasłaniać" sobie czymś innym fazy.
  • 2814 / 14 / 0
Chemman pisze:
@PCP
Brefedronu nigdy nie było w Chinach w masowej ofercie tak jak 4MEC, 4MMC czy MDPV. Był dostępny jedynie na specjalne zamówienie w wyspecjalizowanych laboratoriach.
Zgadza się. W późniejszym okresie czasu zgłębiłem ten temat dokładniej. Niedostępność 4-BrMC wynika z tego, że praktycznie tylko jedno laboratorium w Polsce zajmowało się tym. Oferowało produkt w dosyć wysokiej cenie przez co właściciele sklepów wycofali się. Jeśli by chcieli mogliby dalej sprzedawać, bo laboratorium nie wycofało produktu z sprzedaży.
Planowane jest utworzenie 2 niezależnych laboratoriów tej substancji, ale to w późniejszym okresie czasu z powodu konieczności przemiany obecnie istniejących - skuteczność przemiany zależy od dobrej woli lokalnych dystrybutorów RC. Zakupy w nowo utworzonych laboratoriach w ilości zapewne od m.in.ok.100g jakby ktoś chciał się uniezależnić.
Nie ma planów delegalizacji tej substancji.
W mojej ocenie jeszcze o tej substancji usłyszymy.
@Chemman: Miło Cię widzieć ponownie aktywnego na forum.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 6 / 0
dzięki uprzejmości pewnego osobnika udało mi się spróbować w końcu brefedronu ,no cóż mogę powiedzieć ,
chyba jeden z najlepszych beta ketonów jaki powstał i szkoda by było by tak sobie zniknął . wciąganie i spływ nie należą to najsmaczniejszych czuć w tym pól tablicy mendelejwa ;-) a co do działania to nie będę opisywał bo to naprawdę ciężko opisać i sprecyzować w całość , wydaje mi się że na każdego zadziała inaczej ,dużą role odgrywa tu miejsce i sytuacja w jakiej się znajdujemy.wiec pozostaje liczyć na to że niebawem będzie go pełno i podbije rynek nie tylko polski ale również ten zagraniczny,bo zasługuje na to .
  • 211 / 2 / 0
Dziwi mnie, że jest tak mało popularny. Kto wie, może wkrótce na trwałe zagości w RC rynku. Macie po tym jakiś bodyload? U mnie nieodczuwalny. I odnoszę wrażenie, że nie siada tak mocno na dopamine jak inne beta ketony i daje dużo czysto serotoninowej satysfakcji :-)
  • 481 / 5 / 0
pillmann pisze:
Uważam że bk które są Warte przez duże "W" zalotu to Mefedron jak i Metylon. Reszta jest średniawa albo po prostu kiepska. 4-mec nie ma co wychwalać bo jest nieporównywalnie gorszy od 4mmc, nieudanie nazywany następcą mefedronu przez ludzi którzy chcą na nim bić siano. Jest po prostu bez rewelacji i nie ma się co podniecać. Ale kto co lubi.
Brefedron kiepski nie jest :-) daje piękniejsze loty od metylonu i mefa,dużo piękniejsze,polecam :-) bref to coś na prawdę wykwintnego...szkoda tylko że tak mało teraz tego w PL,ale to się jeszcze zmieni,zobaczycie :-)
  • 101 / / 0
Mógłby ktoś podać :
Czas dzialania ?
Ile mg z tolerką ketony raz na miesiąc?
Droga podania ?Różnica między oral,a sniff?
Rodzaj fazy<euforia?,speed?>?
Czytałem wszystkie posty,ale każdy co innego pisze.
  • 1558 / 18 / 0
To spróbuj, zobaczysz. Dawki zaczynaj od małych, najbezpieczniej.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.