Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 845 / 12 / 0
To masz problem toker, z takim mysleniem daleko nie zajedziesz - czytaj znowu sie wpierdolisz w GBL albo cos innego.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 7 / 0
Najbardziej mnie przeraża to, że jednak nawet bardziej podobało mi się to "wypranie" pogieblowe i oglądanie TV niż teraz, jak już się najadłem, w miarę trzeźwość i taka... zwykłość.
Ja pierdolę, do końca życia z tym zostanę? :O
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 356 / 7 / 3
Ciesz sie że zwykłość a nie chujnia jak sie wiele osób, w tym i ja skarży.
A jak długo nie pijesz g?
  • 845 / 12 / 0
Ta szarosc i anhedonia mija po tygodniu, dwoch (czy tam chujnia, jak zwal tak zwal) przy takim ciagu, zacisnij dupe i nie kupuj nastepnej butli bo znowu na odwyku skonczysz.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 7 / 0
Dziś rano się obudziłem, wstałem ledwo i siedzę dalej przed kompem. Nic się nie chce, kompletnie nic, jeszcze się nie wykąpałem, a pamiętam jak na gieblu załączałem sobie muzykę w łazience i podśpiewywałem, uśmiechałem się do wstającego słońca...
Nie wierzę. GBL :(
Nie kupię butli bo nie mam kasy na to. Wypiłem jakieś chujowe nalewki ziołowe dla samego alko, trochę posmyrało, ale to nie to. Jest trochę spokojniej, ale pustka... rozpierdala.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2011 przez Toker, łącznie zmieniany 1 raz.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!

~ Lilia1

• 682 / 8 / 0
wg mnie ta anhedonia i szarosc nie jest spowodowana ostawieniem giebla. przerabialem to na sobie, odstawialem GBL na pol roku dochodzac do wniosku ze czas z tym skonczyc (chyba z powodu naciskow z zewnatrz), ale powracalem bo bez gibla wlasnie bylo mega ponuro i szaro i smuuutno i wogole bleee

to ze nie bedziesz pil G z miesiac to nic nie zmieni, pustka nie zniknie, jesli w glowie pozostaja skrawki mysli i wspomnien jak bylo fajnie z panem gieblem a jak jest teraz, to powrot jest nieunikniony, mysle ze trzeba sie z tym pogodzic, lepiej z gieblem i zyc jako tako, niz bez niego i budzic sie kazdego kolejnego ranka z mysla "o boze jak chujowo, nie chce mi sie zyc, nie mam ochoty na niiic..."

TOTAL LIFE FOREVER! :heart:
  • 729 / 7 / 0
Poranna daweczka wenlafaksyny i te śladowe ilości alkoholu + magnez + witaminy + kakauko + papieros i sobie siedzę i nawet nie jest tak strasznie, ale brak dalej męczy.
Zobaczymy co mi mahomet powie ;)

~ Lilia1

• 1180 / 5 / 0
U mnie jak mnie przycisnie na ggg to calkiem dobrze to ciśnienie redukowałem alko, jednak nie jest to zdrowa używka i ogólnie hujowo dziala jakby tutaj sie głębiej zastanowić.

Aktualnie przyjmuję chlorprothixen i muszę przyznać, że w miarę dobrze sprawdza się w redukcji głodu fazy, także polecam.

Aczkolwiek, gdyby nie moja niesprzyjająca gblowaniu syt. życiowa to myślę, ze wrócę do tego, jednak jak sobie pomyślę o odstawieniu i bardzo szybko znikających magicznych efektach to trochę odechciewa mi się zakupów. Najbardziej frustrujące jest dla mnie to, że nie potrafię kontrolować tego - jak mam to walę na okrągło.. a tak być nie powinno, góra 3 wrzuty dziennie tak jak kiedyś i nie było zadnego problemu, ze spaniem z fizycznymi objawami odstawienia...ale w tamtym czasie niemal namacalnie widziałem bardzo konsekwentny rozwój uzależnienia.

Samochodzik działa już jak trzeba?
  • 336 / 4 / 0
Jak czytam wasze wypociny, na temat, że lepiej przejebać całe życie na piździe to chce mi się śmiać :cheesy: :cheesy: :cheesy: To, że życie bez GBLa jest chujowe to nie wina braku używki ale właśnie własnego życia, ułóżcie sobie tak życie by bez używek przynosiło wam radość, z własnego doświadczenia wiem, że tak można :nuts:
  • 128 / 5 / 0
Jak dla mnie picie giebla juz 7-10 dnia ciągu przestaje byc przyjemne i staje sie uciazliwe.Magia mija i nawet ciezko usnac po dawce giebla i pojawiaja sie juz dziwne wkrety na fazie a jak sie nie napije to jeszcze gorzej.Pozniej po odstawce 3 dni koszmaru i caly tydzien kompletnej pustki anhedonii i dziwnego uczucia jak to jest na trzezwo calkiem inaczej calkiem inna perspektywa inaczej wszystko wyglada.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.