Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Ja pierdolę, do końca życia z tym zostanę? :O
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
A jak długo nie pijesz g?
Nie wierzę. GBL :(
Nie kupię butli bo nie mam kasy na to. Wypiłem jakieś chujowe nalewki ziołowe dla samego alko, trochę posmyrało, ale to nie to. Jest trochę spokojniej, ale pustka... rozpierdala.
~ Lilia1
to ze nie bedziesz pil G z miesiac to nic nie zmieni, pustka nie zniknie, jesli w glowie pozostaja skrawki mysli i wspomnien jak bylo fajnie z panem gieblem a jak jest teraz, to powrot jest nieunikniony, mysle ze trzeba sie z tym pogodzic, lepiej z gieblem i zyc jako tako, niz bez niego i budzic sie kazdego kolejnego ranka z mysla "o boze jak chujowo, nie chce mi sie zyc, nie mam ochoty na niiic..."
TOTAL LIFE FOREVER!
Zobaczymy co mi mahomet powie ;)
~ Lilia1
Aktualnie przyjmuję chlorprothixen i muszę przyznać, że w miarę dobrze sprawdza się w redukcji głodu fazy, także polecam.
Aczkolwiek, gdyby nie moja niesprzyjająca gblowaniu syt. życiowa to myślę, ze wrócę do tego, jednak jak sobie pomyślę o odstawieniu i bardzo szybko znikających magicznych efektach to trochę odechciewa mi się zakupów. Najbardziej frustrujące jest dla mnie to, że nie potrafię kontrolować tego - jak mam to walę na okrągło.. a tak być nie powinno, góra 3 wrzuty dziennie tak jak kiedyś i nie było zadnego problemu, ze spaniem z fizycznymi objawami odstawienia...ale w tamtym czasie niemal namacalnie widziałem bardzo konsekwentny rozwój uzależnienia.
Samochodzik działa już jak trzeba?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.