Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Ja pierdolę, do końca życia z tym zostanę? :O
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
A jak długo nie pijesz g?
Nie wierzę. GBL :(
Nie kupię butli bo nie mam kasy na to. Wypiłem jakieś chujowe nalewki ziołowe dla samego alko, trochę posmyrało, ale to nie to. Jest trochę spokojniej, ale pustka... rozpierdala.
~ Lilia1
to ze nie bedziesz pil G z miesiac to nic nie zmieni, pustka nie zniknie, jesli w glowie pozostaja skrawki mysli i wspomnien jak bylo fajnie z panem gieblem a jak jest teraz, to powrot jest nieunikniony, mysle ze trzeba sie z tym pogodzic, lepiej z gieblem i zyc jako tako, niz bez niego i budzic sie kazdego kolejnego ranka z mysla "o boze jak chujowo, nie chce mi sie zyc, nie mam ochoty na niiic..."
TOTAL LIFE FOREVER!
Zobaczymy co mi mahomet powie ;)
~ Lilia1
Aktualnie przyjmuję chlorprothixen i muszę przyznać, że w miarę dobrze sprawdza się w redukcji głodu fazy, także polecam.
Aczkolwiek, gdyby nie moja niesprzyjająca gblowaniu syt. życiowa to myślę, ze wrócę do tego, jednak jak sobie pomyślę o odstawieniu i bardzo szybko znikających magicznych efektach to trochę odechciewa mi się zakupów. Najbardziej frustrujące jest dla mnie to, że nie potrafię kontrolować tego - jak mam to walę na okrągło.. a tak być nie powinno, góra 3 wrzuty dziennie tak jak kiedyś i nie było zadnego problemu, ze spaniem z fizycznymi objawami odstawienia...ale w tamtym czasie niemal namacalnie widziałem bardzo konsekwentny rozwój uzależnienia.
Samochodzik działa już jak trzeba?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.