Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Nie spotkałem się z tym żeby kokaina na kogoś nie działała. Może się podobać rush lub nie, ale nie żeby nie działała wcale. Chyba że jakaś wyjebka. Przy 300mg nawet porządnie przeżeniony materiał powinieneś poczuć (tylko zapłacenie za coś takiego 200zł/g to głupota).
Poszukaj lepszego źródła, bo chyba wyrzucasz kasę w błoto. Lepiej sobie odpuścić i poczekać na lepszy kontakt, niż tracić kasę i faszerować się nie wiadomo czym.
Jak dla mnie zapach koksu nie przypomina zapachu chrzanu. Nie jest ani ostry ani intensywny. Albo mam jakieś zjebane powonienie.
Przy najbliższej okazji będę starał się wyczuć nutkę chrzanu ;-)
Delikatny, subtelny, lekki, niedrażniący, nieintensywny, zapadający w pamięć - to na pewno. Wystarczy że raz go poczujesz a z pewnością poznasz go za każdym razem.
Nie wiem czy jest sens to w ogóle brać, nie mając pojęcia co to tak na prawdę jest. Może się to okazać ryzykowne. Ja bym sobie odpuścił...
Ale jeżeli jednak zdecydujesz się to wciągnąć, to najlepiej w małych dawkach (50-100mg) i patrzeć na efekty.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.