Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 262 / / 0
A na drugi raz 80mg :-)
Jak tam Wiosna? Jak weźmiesz z opiekunem to możecie sie skupiać i myśleć o swoich ciałkach (nie koniecznie od razu erotycznie). Opowiadaj...
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 7 / 0
A my ze znajomymi zjedliśmy mimo innych dawkowań podawanych przez kolegę po 20mg i było słabo. Trzeba było posłuchać kolegi :) No nic, trudno :)
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 1959 / 58 / 0
30mg I.M. na pierwsze spotkanie z fene brzmi optymalnie? Z 2C-x ta jakoś najbardziej się ku mnie skłania.
Jeszcze mam pytanko co do mixu z DXM. ZS?

- http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=533217
TR po 40mg/IM.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1474 / 15 / 0
Re: 2C-D
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Z DXM'em możesz łączyć... Choć ja osobiście jak uwielbiam tego typu miks to 2C-D wole jednak solo (tzn bez DXM'u) lub ewentualnie małą dawke tak do lekkiego spotęgowania.
2c-x drażnią mięśnie podobno już iv lepiej sie sprawdza w tym wypadku.
Ale co do dawkowania inną metodą niż dojapnie nie pomoge przy tej substancji
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2011 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 13 / / 0
my w 4 osoby zjedlismy po 50 mg na dysko. i wy mowicie ze to nadaje sie na impreze do ludzi? nigdy wiecej czegos takiego, no chyba ze zamknieci w chacie albo na lące gdzies. musielismy sie ewakuowac, a znajomi chcieli mnie zabic za ten zamiennik mdma.. kolory super, ale wszystko sie buja i taka faza na bani ze rozmawiac na tym normalnie nie da rady. masakra
  • 3129 / 26 / 0
Jak widać, to były dla was za duże dawki. Tak to jest z psychodelikami, nigdy nic nie wiadomo.

Będzie to mój drugi 2c-x, po porażce, jaką okazało się 2C-P mam nadzieję, że fenki odzyskają w moich oczach utracony honor.
High, how are you?
  • 2334 / 9 / 0
Powinna. IMO 2C-D jest lepsiejsze od 2C-P. Co do dawkowania, to tak samo się zdziwiłem po 50mg.Okazało się że na mocny trip wystarcza mi 80mg. Na imprezę nie więcej niż 30.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 3449 / 124 / 8
Też słyszałem, że na pierwszy raz warto spróbować 25 mg. Widocznie ludzie z początku tego tematu mieli słaby materiał.
  • 3129 / 26 / 0
Próbował może ktoś aplikacji donosowej? 3-4 krotne zwiększenie aktywności zachęca, ale jakby ktoś mógł porównać ból do 2C-E / 2C-P, byłoby super.
High, how are you?
  • 519 / 2 / 0
"3-4 krotne zwiększenie aktywności"
To już wiem dla czego było tak strasznie mocno za każdym razem. Ból przy ok 20-25mg 2C-D zdaje się być nie większy od tego przy 10mg 2C-E, ale to tylko moja opinia. A działanie wyraźnie słabnie przynajmniej u mnie już po 4h.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.