Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 347 / 6 / 0
Ten miks z butylonem obniża poczucie empatii i euforii czy może podnosi? O ile wydłuża całość?

A jak z tym miksem z fetą? Wiadomo, że pikawa cierpi, ale nie takie rzeczy się testowało. Jeśli ktoś próbował niech napisze.
  • 150 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: aenedue »
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik aenedue nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
moje serce mówi nie, ale właśnie zaczynam. 7.40 150 mg mefu wlaśnie poszło w nos, koło 16 20mg 2C-E.
Później domówka i koło 22 znów 150mg mefa, THC i alko [jedno piwo].

Zobaczymy jak to będzie.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
unrealism pisze:
Ten miks z butylonem obniża poczucie empatii i euforii czy może podnosi? O ile wydłuża całość?
Miks z butylonem w moim odczuciu zmniejsza empatię a euforię utrzymuje na podobnym poziomie co sam meph, ale dodaje od siebie "coś". Kurde trudno opisać, coś na oczy wchodzi, obraz momentami przechodzi drganiami, rozpiera taka dziwna energia od wewnątrz. Bardzo a la XTC działa w takim połączeniu, tzn. bardziej robić coś niż gadać. Jestem mile zaskoczony. Jedyne co złe to że chyba jakiś rekord prędkości moje serce pobiło, nie miałem jak zmierzyć, ale wfuj uderzeń na minutę.

Choć może ta zmniejszona empatia objawiająca się niewielką gadatliwością wynikała z zażytej wcześniej kody po której dość małomówny jestem %-D Oj, nie planowałem takiego wieczora w mikserze, ale jakoś tak się sprawy potoczyły.
eis pisze:
moje serce mówi nie, ale właśnie zaczynam. 7.40 150 mg mefu wlaśnie poszło w nos, koło 16 20mg 2C-E.
Później domówka i koło 22 znów 150mg mefa, thc i alko [jedno piwo].
Niedobrze jest psychodelika po mefie zarzucać, odwrotnie trzeba. Bo jak euforia schodzi na psycho to się strasznie smutno robi.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2010 przez Bodzi0, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
już zszedł, nie jest źle, teraz odpoczne i wrzucam 2c-e
na nic nie narzekam,
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lilpit »
A chciałbym zasiegnac opini jak by wygladał mix ok 0,7 mefa tak w czasie 10 godzin i pod koniec fazowania tak z 300mg kodeiny na cziloucik? bo widzialem ze wiekszosc z was najpierw kodeine albo wmiedzyczasie (chyba że cos przoczyłem) no i jak cos nie mam zbyt tolerki na kodeine ostatnio jakies 2-3 tyg temu po 130-150mg
  • 809 / 15 / 0
lilpit pisze:
A chciałbym zasiegnac opini jak by wygladał mix ok 0,7 mefa tak w czasie 10 godzin i pod koniec fazowania tak z 300mg kodeiny na cziloucik? bo widzialem ze wiekszosc z was najpierw kodeine albo wmiedzyczasie (chyba że cos przoczyłem) no i jak cos nie mam zbyt tolerki na kodeine ostatnio jakies 2-3 tyg temu po 130-150mg
Zajebiście, ja lubię zarzucić kode jak mef schodzi, lepiej mi się zasypia. A 300mg to dobra dawka.

co do mojego wczorajszego miksu mef+2C-E. najpierw mef, później sniff ok 12mg 2C-E i w ogóle żadnych wizuali,tylko powiększona euforia z empatią.
na nic nie narzekam,
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sei »
mef + grzyby + mj

:heart:

piękne widoki w lesie, śnieg, twarz w słoncu, mega
positively unethical.
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Jak już robić miksy mefa + psychodeliki to mef przyjmować doustnie, lepiej na serotoninke wjedzie. Przy wciąganiu ten dopaminowy kop sie troche gryzie z psychodelami, jak np. koko czy amf + grzyby.
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sei »
mefe wciagany od ok.24 do 6, a grzyby o ok.9

może dzieki grzybom nie miałam mocnego zjazdu, tylko delikatne otępienie.
positively unethical.
ODPOWIEDZ
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...