Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 432 / 1 / 0
eee antek nie, ale kot się u mnie robi... może strzała jednak wolisz? %-D
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2009 przez 1waytikt2tickletown, łącznie zmieniany 1 raz.
off
  • 92 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: demo'NiC »
Kurwa, koci kusiciel. :motz:
Uwaga! Użytkownik demo'NiC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 8 / 0
No za ile zajebali? I przy pomocy jakich narzędzi? Czy któryś z nich ma wpojony poniemiecki system pracy?
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
1waytikt2tickletown pisze:
demo'NiC pisze:
No nie mogę, odkąd się dowiedziałem, wyczymać ze śmiechu.
Moi jako tacy znajomi odjebali ramonę, o której wrzeszczą media niemal na całym świecie. %-D
czyli jednak miałeś z tym coś wspólnego %-D

...
Idąc tym tokiem rozumowania to jednak też [H] miał coś z tym wspólnego.
Skoro ziomy Demonica to pewnie też używkowicze.
Ćpuny zajebali Arbajta. Jaja na kółkach %-D
Majki spodziewałeś się, zakładając ten watek?
Hehehe
I'm broken.
  • 92 / 1 / 0
yam'teoretyk pisze:
No za ile zajebali? I przy pomocy jakich narzędzi? Czy któryś z nich ma wpojony poniemiecki system pracy?
Zajebali za 15pln. donosowo.
Przy pomocy nie wiem czego, ale nie musku.
Mają wpojone. Białe & kradziejstwo, joU.
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2009 przez demo'NiC, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik demo'NiC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Więc jednak nie klony.
I'm broken.
  • 803 / 8 / 0
Bez jaj, za 15pln?
A kto ich dowiózł tam? Ciekawe jak to zabrali, chociaż nafurani to mogli z tym wracać w przedziale dla rowerów :-D
  • 749 / 5 / 0
Znowuż wychodzi że to "sprawka" diabelskiego futra.
Kojarzę takiego typa, w pudle aktualnie przebywa, co ponoć mógłby kogoś kosą dziabnąć za kreskę :nuts:
I'm broken.
  • 92 / 1 / 0
Żartowałem, toś nie za połówkę fety... lol.
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
No to powiedz w końcu za ile to zrobili. A nie trzymasz tu ćpunów w niepewności. Niektórzy mają słabe ciśnienie, mogą nie doczekać siódmej podstrony tego tematu :gun: %-D .
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.