1waytikt2tickletown pisze:czyli jednak miałeś z tym coś wspólnegodemo'NiC pisze: No nie mogę, odkąd się dowiedziałem, wyczymać ze śmiechu.
Moi jako tacy znajomi odjebali ramonę, o której wrzeszczą media niemal na całym świecie.![]()
![]()
...
Skoro ziomy Demonica to pewnie też używkowicze.
Ćpuny zajebali Arbajta. Jaja na kółkach
Majki spodziewałeś się, zakładając ten watek?
Hehehe
yam'teoretyk pisze: No za ile zajebali? I przy pomocy jakich narzędzi? Czy któryś z nich ma wpojony poniemiecki system pracy?
Przy pomocy nie wiem czego, ale nie musku.
Mają wpojone. Białe & kradziejstwo, joU.
A kto ich dowiózł tam? Ciekawe jak to zabrali, chociaż nafurani to mogli z tym wracać w przedziale dla rowerów :-D
Kojarzę takiego typa, w pudle aktualnie przebywa, co ponoć mógłby kogoś kosą dziabnąć za kreskę :nuts:
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.