Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy wierzysz w magie?
tak, wierzę że istnieje
134
24%
tak, nawet praktykuję
83
15%
nie, jestem sceptykiem
104
19%
wyjebane
235
42%

Liczba głosów: 556

ODPOWIEDZ
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
Edit2:Popatrz, jak śmiesznie. Przeprosilem i poprawiłem, ty poleciałeś do Skarżypyty. Zależy ci na moim banie, prawda? Chcesz, żeby była "sprawiedliwość", bo "a ja za to dostałem warna". Wyszło szydło z worka. Tu masz odpowiedni temat: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 22#p595822

Karam boty. Poleciałem do skarżypyty zanim przeprosiłeś i poprawiłeś. Chcę korzystać z tych samych paragrafów, które były wymierzone przeciwko mnie ;-) Nie zależy mi na Twoim banie, jeżeli nie zejdziemy na prywatę.
Niech graja, lecimy wiec dalej:) Czyjego umyslu? Moja ręka, moja noga, mój umysł. Czuj? Ja to tylko takie uogolnienie ale jak odetniesz sobie reke to nadal ona jest Toba? Tak samo jest z umyslem. Nie sprawdzisz tego:)

Nie filozuj. Przypominam, że póki co masz ego i jest ono osią Twojej percepcji.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 105 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Dobre ego nie jest złe, tak się wszyscy przycepili. Oczywiście ego z umiarem mam na myśli. Ego w strefie umiarkowanej. Feydewey mam nieodparte wrażenie, że tak naprawdę masz całą filozfię jaką serwujesz, głębo w dupie, a wypisujesz o niej cuda dla permanentnej beki
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 915 / 4 / 0
W końcu ktoś!
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Eureka! :gun:
I don't do drugs. I am drugs.
  • 5299 / 105 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
grzejnik pisze:
Eureka
Chodzi Ci o ten przystanej tramwajowy we wrocku między dominikańską i pekapem?

----

Magia kojarzy mi się z magią świąt, kiedy w telewizji popierdalają oświetlone ciężarówki bezkokainowej koka koli i kewina samego w domu. W ramach offtopu dopowiem wam jeszcze, że choć nie mogę ze względu na nieco za słabą kartę graficzną se pulpitu kostki rÓbika zrobić, to przynajmniej fajnie falują okna, jak się je za titlebara chwyci lewą łapą szczura
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 320 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bizon »
Feydewey to taka bardziej wyrafinowana forma trolla. Wykształciła się w toku forumowej ewolucji, by gnębić ludzi, chcąc im udowodnić ich tępotę. Nie ma to jak działanie z wysokich pobudek.
Wszystko, co napisałem to święta prawda. Jestem zdrowy na ciele i umyśle.
  • 915 / 4 / 0
Ta forma wykształciła się już za czasów sokratejskich (i sofistycznych!), synu. Stoi za mną 2300 lat tradycji.
  • 320 / 5 / 0
Nie uważasz, że to trochę bezcelowe?
Podbudowujesz w ten sposób swoje ego?
Nie żeby mnie to obchodziło, ale też się lubię czasem powykłócać.
  • 915 / 4 / 0
Mam w tym szczytny cel. I dla siebie, i dla innych.

γνῶθι σεαυτόν!
  • 320 / 5 / 0
Och, prawdziwy z Ciebie altruista.
Napisałbym coś mądrego, ale wiem, że i tak to zbijesz czymś o wiele mądrzejszym, czymś za czym stoi wielowiekowa tradycja i jak zwykle sobie podetrzesz sobie tyłek wiedzą starożytnych/oświeconych.

A i jeszcze coś. Też mnie kiedyś jarało używanie "trudnych" słów, łaciny, cytacików itd. Ale teraz uważam to za buractwo i arogancję. Jeśli nie potrafisz przekazać wiedzy za pomocą prostego języka, to jest ona gówno warta.
Jakoś nie widać, żeby Ci zależało na oświeceniu innych czy siebie, bo to co reprezentujesz sobą przez swoje posty to relatywistyczny bełkot. Każdą tezę da się zbić argumentami czy ją poprzeć, jak się jest wystarczająco inteligentnym i oczytanym. Tylko po chuj.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.