Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Kot jak i wiekszosc mocniejszych stymulantow/euforykow daje czlowiekowi cos, czego nie da sie w zaden sposob doswiadczyc na trzezwo. Opiatowa euforie, a wlasciwie jej maly procent mozna w jakis sposob nasladowac poprzez rozne czynnosci na trzezwo.. Nie da sie jednak zastapic dopaminowego kopa.
Nie wiem jak u was to wyglada, ale wydaje mi sie, ze duzo latwiej jest zalapac cisnienie na stymulanty niz opiaty. Muzyka, kluby najbardziej lubia przypominac nam o dopaminowej fazie. Czesto jednak bywa, ze cisnienie nagle nachodzi z kurewska sila i pomimo dlugiego czasu abstynencji, czlowiek ma wyjebane i chce jak najszybciej dojebac.
Fete jest najlatwiej chyba opanowac, najciezej mefedron i metkata.
Pozdro.
Czeslaw pisze:"Ponadto obawiała się konsekwencji przyjmowania narkotyków „z niepewnego źródła”."
No to metkat jest świetnym wyborem
Btw, szkoda że nie napisali skąd wiedziała jak robić, daję sobie palca uciąć że wyczytała tutaj :D
". O sposobie działania i sporządzania efedronu
dowiedziała się od znajomego. Nie miała kontaktu ze środowiskiem narkomańskim"
p4g4y0zzz(X) pisze:kiedys wam sie to znudzi tak jak mi ;-)
minie troszkę czasu i wracasz.
u mnie metkat pod względem działania jest zaraz za mefedronem+jego niska szkodliwość oczywiście tylko w przypadku pukania
bardzo zachęca i w ogóle wydaje się być lepszy i tańszy w moim przypadku niema nawet problemów ze spaniem a zejście jest prawie że zerowe choć przy częstym i dłuższym używaniu może być tak jak z mefem na następny dzień idzie normalnie funkcjonować bez jakiś przykrych dolegliwości wjebałbym sie pewno w to jeszcze bardziej ale jak zwykle ratuje mnie brak funduszy zobaczymy co pokaże przyszłość
U mnie zaczyna się to równoważyć. Pojawia się ciśnienie, ale zaraz potem wracają się wspomnienia o kurewskim zjeździe, który mnie potem czeka, i o pogardzie dla siebie samego, że znów złamałem swoje postanowienie. Jeśli wytrwam w abstynencji dłuższy czas czuję się zadowolony z siebie, nieomal szczęśliwy i dzięki temu uczuciu potrafię się dłuższy czas powstrzymywać. I z doświadczenia wiem, że pod wpływem alkoholu często łamie się to postanowienie. Dlatego alk. też musi pójść w odstawkę. Dodam tylko, że nie brałem dożylnie i nie było u mnie dłuższych ciągów niz 2 dni. Ale pod wpływem efedronu zmieniam się zupełnie i robię rzeczy, na które wcześniej bym sobie nie pozwolił, to jest jeszcze gorszy problem niż sam nałóg.
"Speedoman" A życie mam już tak rozpierdolone przez to gówno, że tylko MONAR może mnie uratować... I niestety niedługo mam zamiar się tam wybrać :-/
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
p4g4y0zzz(X) pisze:Nie przez gówno tylko sam je sobie rozpierdoliles, smutne fakty cpunie, jak sam sie nie uratujesz to nawet monar cie nie uratuje."Speedoman" A życie mam już tak rozpierdolone przez to gówno, że tylko MONAR może mnie uratować... I niestety niedługo mam zamiar się tam wybrać :-/
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.