Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
CodeineLover pisze:jestem czysty od jakichs 2 tygodni, odstawienie było nagłe wymuszone przez szpital, przez ten czas regularnie mierze sobie cisnienie i czesto mam podwyższone a tętno prawie nigdy nie spada poniżej 90, najczesciej mam 100-110
CodeineLover pisze:jestem czysty od jakichs 2 tygodni, odstawienie było nagłe wymuszone przez szpital, przez ten czas regularnie mierze sobie cisnienie i czesto mam podwyższone a tętno prawie nigdy nie spada poniżej 90, najczesciej mam 100-110
brawo silny jestes, wiecej takich cpunow.. ja tak planowalam detox gdy szlam na zabieg, a skonczylo sie pukaniem M. do wenflonu...
ja z moim chlopakiem nie mozemy zniesc tego mdlenia rak od dloni do lokci. Innych jako takich dreczacych objawow typu torsje, sraczki, skoki cisnienia nie miewam... mimo wszystko boje sie miesiaca czystosci na ktory sie przygotowalismy ;/
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
i tak to wygląda od wewnątrz.
cóż na opiatowej abście powinny zarabiać koncerny z papierem toaletowym
Kometha pisze: ja z moim chlopakiem nie mozemy zniesc tego mdlenia rak od dloni do lokci. Innych jako takich dreczacych objawow typu torsje, sraczki, skoki cisnienia nie miewam... mimo wszystko boje sie miesiaca czystosci na ktory sie przygotowalismy ;/
problem zaczyna sie dopiero później jak przychodzi deprecha i ciągłe cisniene aby cos przywalic co bys nie robiła w głowie tylko jedna myśl
Chciałbym mieć takie zmartwienie, jak być już po i zmagać się z objawami fizycznymi ale jakoś kurwa nie mogę.
Czuje, że będzie ciężko (już jest jakieś 1,5 roku w ciągu! od sierpnia zeszłego - bupra zamiast kody) ale najbardziej rozpierdalają mnie objawy fizyczne ;/
Próbuję redukować buprę (obecnie jem ok 6 -7 mg raz na dwa dni) i nie wiem czy mi się uda wyjść.
To jest popierdolone, a ze mnie cipka...
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.