Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1406 / 141 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
ja uważam, ze to tak jak z jodowana solą powinno być :-p
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
dobra opcja moze wykopimy kopalie w wieliczce i bedziemy suplementowac sol najlepiej fentanylem ??
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
Soliłeś? nie prowadź. Prowadzisz? nie sól. :)
  • 729 / 18 / 0
opiaty w formie soli sa ok
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 141 / 0
jestem za, jestem za, jestem za :-D
narkotyki są niezdrowe
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
no1 pisze:
dobra opcja moze wykopimy kopalie w wieliczce i bedziemy suplementowac sol najlepiej fentanylem ??
TAK !
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 1406 / 141 / 0
no właśnie suplementacja tą substancją najbardziej by mi odpowiadała. trzeba kasiorę kołować i udziały w kopalni kupować jak najrychlej :-D
narkotyki są niezdrowe
  • 729 / 18 / 0
to moze zaczniemy produkowac sol suplemetowana ta do dodawania wolne sole !!
a do kopalni to sie dokopiemy
  • 1154 / 35 / 0
Co do tej majki, to mialem 6 amp. 20 mg i walnalem to na 3 razy (ponad 2 tygodnie bylem w ciagu na tramalu i benzo, 3 razy majka w tym czasie i 4 razy metkat i.v.). Podalem najpierw 40mg majki i.m. (i.v. nie chcialem, bo nie mam stalego dostepu, a nie chcialbym zaczac latac za brownem), weszlo zajebiscie po kilkunastu minutach, potem poszly 2 strzaly i.v. z metkata (z 26 tabl. sudafedu) i 2mg klona. Bylo bosko, czuje jednak ze gdybym walnal i.v. majke razem z metkatem to wjebalbym sie bankowo. Lacznie 3 razy taki mix zrobilem z przerwami 2-3 dniowymi (po 40 mg i.m.), za kazdym razem z metkatem i.v. (minimum 2 strzaly z 2 pak sudafedu) i z mala dawka klona na koniec. Bylo cudownie, ale ciesze sie ze nie podalem majki i.v. razem z metkatem i.v. w jednej pompce, bo czuje ze byloby po mnie. Wczesniej bralem majke, ale tylko doustnie i domiesniowo, jak juz wczesniej pisalem. Dozylnie (przynajmniej poki co) nie mam zamiaru brac. Dzieki za porady chlopy! I dziewczyny tez, jesli jakies sie tu wypowiadaly :cool: .
Ostatnio zmieniony 06 marca 2009 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 729 / 18 / 0
dobry mix 3ba bylo sprawdzic jak by koplo w jednej pompie do odwaznych swiat nalezy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".