Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 983 / 16 / 0
Prawie ak przy antkach.
Może być zwykły spirytus zamiast IPA ale wtedy trochę innego syfu się rozpuści, do wciągania będzie ok.
Rozpierdalasz tabletki, zalewasz alkoholem, moczysz je ~30min, przelewasz przez filtr do kawy (chusteczki wciągną za dużo).
Syf z filtra jeszcze kilka razy płuczesz czystym alkoholem.
Płyn odparowujesz na łaźni wodnej.
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2011 przez bzdaddict, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1472 / 196 / 0
Co dokładnie dzieje się z układem krążenia?
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 641 / 16 / 0
Też jestem ciekaw właśnie, ja po etylofenidacie miałem problemy z układem krążenia m.in, opisz dokładnie objawy.
  • 1472 / 196 / 0
A co miałeś po etylofenidacie? Związki zbliżone (choć EPH to taka wypizdówka w porównaniu z MPH), więc skutki uboczne też mogą być podobne.
"Problemy z układem krążenia" nic nie mówią.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 578 / 14 / 0
Dzieje się to samo co po fenyloetyloaminach czyli zimne spocone ręce i stopy (co wiadomo czego jest objawem), wyraźnie przyspieszone tętno i ciśnienie.
Chociaż dla przeciętnego ćpuna to w zasadzie nic takiego.
  • 1472 / 196 / 0
Ja to mam od zawsze zimne ręce i stopy, więc nic mi to nie mówi. Ciekawy byłem po prostu, czy coś innego konkretnie się dzieje i czy są jakieś fizyczne skutki nieodwracalne przez to krążenie.
  • 641 / 16 / 0
Jak kolega wyżej, mam podobnie i bez dragów, myślałem że metylofenidat robi takie spustoszenie jak etylofenidat :)
  • 10 / / 0
Medikinet 20mg, zdecydowanie, crush->sniff->party, albo doustnie i da się bezproblemowo przesiedzieć kilka godzin nad książkami. W Holandii można dostać reckę od rodzinnego ;)
  • 25 / 1 / 0
Dobra posiadam jakies 60 tabletek metylofenidatu w formie tabletek concerta 36mg niestety o przedluzonym uwalnianiu, jest jakas prosta opcja na to zeby otrzymać proszek do aplikacji donosowej bo jak sie te tabletki zngniecie to praktycznie nie ma opcji zeby to walnac w klame, proch jest za gesty i lekko klejacy. Prosze o w miare szybka odpowiedz.
Drugs are good, they let you do things that you know you not should.
  • 983 / 16 / 0
Izopropylem.
Spytaj googla.
Zablokowany
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.