Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
co sądzisz o Dopalaczach
bardzo dobrze ,że są wole to od nielegali
8
4%
dobrze,że są przynajmniej jest konkurencja dla nielegali ,czasami wybieram nielegale a czasami Dop.
47
25%
wole nielegale ale od czasu do czasu moge odwiedzić sklep z Dopalaczami
45
24%
nie przepadam za Dopalaczami,ale mi nie przeszkadzają kto chce niech sobie idzie
28
15%
Dopalacze są dla frajerów ,którzy nie umieją sobie nic załatwić i im wały robią
13
7%
Dopalacze są gorze dla zdrowia od nielegali,dają jakieś gówna o których nic nie wiemy
47
25%

Liczba głosów: 188

ODPOWIEDZ
  • 413 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: trąpka »
niby przypału nie ma, ale jak przekonasz policjanta, że to nie trawa?
zdecydowane i stanowcze raczej nie
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TakiTam »
nima zawiasa albo nie możności siadania po miesięcznych integracji
  • 222 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mr_obscene »
jak normalny to sam pozna, że to nie wygląda jak trawa
w razie czego możesz mu powiedzieć gdzie to kupiłeś i się tam z nimi przejechać(o ile masz sklep w swoim mieście)
w najgorszym wypadku pojedziesz na dołek, ale skończy się bez sprawy o posiadanie
Uwaga! Użytkownik mr_obscene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zbigniew »
Paragonik panowie, paragonik ze sobą noście.
Patrzę na świat z nawyku
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
OJ TAK DOMAGAM SIE LEGALIZE WEEDA !!!! DAWAC MI CZYSTĄ ZIELEŃ KURWA A NIE LEGALNE GÓWNA Z DOPALACZY PO KTÓRYCH ŁEB ŁOBI ITP . dAWAĆ KURWA GANJĘ - LEGALIZE LEGALIZE . BLESS JAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 13 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenpants »
CosmoDo - nie ćpaj więcej : D

@topic: legalność to wazna kwestia tutaj - raz miałem kontrolę i pan policjant powiedział że mam szczęście że to dopalacze, bo wg. prawa nic mi nie może zrobić, choć to też narkotyki. Dodał że tak jak za alkohol - nie może mi nic zrobić, bo to legalny narkotyk.
Uwaga! Użytkownik greenpants nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Futrzak »
Allechuja bracie! i kwasu, bo kwasa nie majo,koksik,fete i braun. GDZIE KURWA MOJHA GUWNO!! PETYCJA KURwa ma byc! NIECH USLYUSZA NASZ GLOS BRACIE!
Uwaga! Użytkownik Futrzak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Mnie bardziej podkurwia to, ze zajmuja sie jakimis pieprzonymi konkursami na redbulle a strona wyglada jak napisana przez pieciolatka. Wszystko posypane, wszedzie brak opisow, zdjec, kompetna amatorka. Nic nie wiadomo, brak kontaktu ze sklepem takim "ogolnym" (nie pisza nic o stanie zaopatrzenia ani czymkolwiek).
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
W nosie mam spajsy i piguły, ale jak tak dalej pójdzie, zdelegalizują kratom.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... aczom.html
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
mr_obscene pisze:
jak normalny to sam pozna, że to nie wygląda jak trawa
kiedyś przeczytałem gdzieś pewną statystykę według której 50% polskich policjantów nie wie jak wyglądają narkotyki. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.

Dopalacze gut idea ale raczej tam nie bywam.
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.