e: jebnalem 900 , ale ta alpra od ostatniego razu słabo dziala , :( ale ciekawe co da 11 mg z 900 kody :> jutro bede mial swoje swieo heh pozdro ;) ( coraz lepiej sie robi chyba nie bedzie zle)
jeszcze jeden e : kiedys przed robota walnalem 2 mg alp , po ok 4 h 600 z thio i bylo wyjebenie , eufori jako takiej brak ale bylo słodko :) zreszta eufori wogole brak na srednia faze wale 900 mg wiec i tak chujnia
kurwa kolejny e : 100 post !!!! :> wszyscy mnie lubia ja was ez , wjebaliscie mnie chuje w dragi sesese
Dzisiaj poszło najpierw 450mg kody (normalnie 600mg robi średnio, żeby było mocno potrzeba 750-900mg). No ale koda jest kapryśna i te 450mg zadziałało ślicznie :) Jak pierwsza euforia zaczęła spadać - łyknąłem tabsę lexotanu (Bromazepam) 3mg, faktycznie porządnie podbiło sedację, za to skutecznie zabiło resztki eufiorii. Jak Bromazepam się porządnie załadował, stwierdziłem, że trochę alkoholu to niegłupi pomysł będzie, więc na razie wypiłem jedno mocne piwo, zaraz otworzę jeszcze żywczyka portera (kurwa, kocham to piwo! 4zł/9,5% i w dodatku jest pyszne. :) Póki co, alkohol fajnie poprawił nastrój :)
EMP dobrze mówi, tylko ja nie mam eufori po kodzie, może raz czy dwa miałem, ale leciutką.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.