Dziwnie jest z tymi cenami... ja za nootropil 30 tabletek płacę niecałe 13 zł w jednej aptece (ale w innej już np. 19).
mirror - a ile mg?
I jeszcze znalazłam coś na temat aniracetamu - skuteczniejszy od piracetamu, ale chyba nie powinno się z nim przesadzać:
http://en.wikipedia.org/wiki/Aniracetam
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 53#p105353
http://www.erowid.org/experiences/subs/ ... etam.shtml i tu hadcore
Robił ktoś wyniki krwi podczas brania piracetamu albo na krótko po skończeniu kuracji?
Wydaje mi się, że piracetam mógł zwiększyć u mnie ilość eozynofili we krwi, co trochę mnie przeraża, bo żadnej infekcji nie mam i nie miałam :-/ więc mam nadzieję, że to może jakiś skutek uboczny brania piracetamu (nie wszystkie skutki uboczne są znane i mam nadzieję, że to może być jeden z nich).
gynoid pisze: mirror - a ile mg?
artykuł m.in o piraceramie.
mam nadzieje, że to nie prawda co tam piszą.
mirror pisze: http]
Wiadomo, że przyjmowanie jakichkolwiek wspomagaczy sprawia, że bez nich czujemy pewien niedosyt, dysfunkcję. Jeśli ktoś przesadza, musi liczyć się z konsekwencjami.
8-(Aby poprawić zdolność koncentracji, brał już: piracetam, donepezil, vicebrol, metylofenidat, modafinil i acodin.
No jasne. Na głupotę nie ma lekarstwa.Trzy tabletki pozwoliły mi wrzucić w siebie 200-stronnicową książkę pełną wiedzy i nazajutrz wypluć z sensem potrzebne fragmenty. Skąd wiedziałem, ile tego trzeba wziąć? Przeprowadziłem eksperyment na sobie. Zobaczyłem, jak się czuję po jednej tabletce, odczekałem i wziąłem następne.
Było tego strasznie dużo, a ja cierpliwie przewracałam kartkę po kartce i sporządzałam notatki. Znikła potrzeba nieustannego łażenia do kuchni i picia dwudziestej herbaty. Przestałam zajmować się dziesiątkami rzeczy, aby znaleźć alibi na to, że nie siadam do nauki. Nad ranem miałam już stertę notatek i byłam gotowa. Jedynym problem jest to, że kiedy lek przestanie działać, wywołuje nadmierną senność. Ale zarzuciłam dwie kawy, poszłam i klasówkę z fizyki napisałam bezproblemowo.
Ostatnio mam przerwę od piracetamu, ale niebawem wrócę. Zniszczyłam sobie mózg i naprawdę mam problemy z koncentracją, przeczytaniem książki czy krótkiego artykułu. Oczywiście znalazłam na to sposób - fuka, ale ona nie daje odpowiednich rezultatów. Piracetamem chcę się "podreperować".
Ile musze musze odczekac po odstawieniu piracetamu zeby moc sie nacpac amf?
browar444 pisze: ale bralas wczesniej ten piracetam ciagle i w duzych dawkach? bo to roznica. bo ja bralem w duzych i mi leb chcialo rozkurwic choc tego samego dnia nie bralem
Muszę przyznać, że do tej pory odczuwam działanie piracetamu albo mózg mi się tak świetnie zregenerował :rolleyes:
Mi tez zalezy na regeneracji mozgu. Co myslisz o polączeniu tego z winpocetyną?
wiem, ze pic przy tym nie powinno sie bo ryje bardziej niz bez. przy winpo zauwazylem, ze gdy zazyje z tym tabletke na sen to mocniej dziala i nie pamiec jest gorsza, czyli bardziej ryje. tym samym przy takiej kuracji powinno sie unikac wszystkiego.
Piracetam o ile dobrze wiem , dziala na rec glutaminowe. Zjadłem nie dawno przy tym duzo przyprawy chili, ktora pewnie zawiera glutaminian sodu w duzej ilosci. Za chwile czulem cisnienie w glowie cos jak przy amf. Przeszlo po estazolamie i zolpidemie, podobnie jak przy amf.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata