4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Czy odczuwasz zejście po metkacie?
Tak
415
74%
Nie
143
26%

Liczba głosów: 558

ODPOWIEDZ
  • 757 / 31 / 0
Co ciekawe - ostatnio jebnąłem metkatynon a potem dojebałem mefedronu i o ile po samym kocie się czułem trochę nieciekawie to mef spowodował minimalizację niekorzystnych efektów fizycznych zostawiając w zamian samą bezsenność. Gorzej było tylko na drugi dzień.
  • 327 / 3 / 0
Po metkacie jest zjazd podobny jak po fecie ale krótszy czyli jak się pomęczysz pójdziesz spać ;)
  • 377 / 8 / 0
Nie wiem czy to dobry dział ale nigdzie indziej mi go nie szło wcisnąć.
Jest jakiś lek lub patent/cokolwiek żeby zniwelować szczękościsk po metkacie ?
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 327 / 3 / 0
LOL bez urazy ale nie wiem czy dasz rade to zwalczyć chyba kodeina :D Radze gumę kupić ;)
  • 886 / 9 / 0
Morfineusz pisze:
Nie wiem czy to dobry dział ale nigdzie indziej mi go nie szło wcisnąć.
Jest jakiś lek lub patent/cokolwiek żeby zniwelować szczękościsk po metkacie ?
Szczękościsk w nadmiernej mierze jest mi nieznany aczkolwiek występuje ale odczucia dla ogółu są niezamiernie nieznane. Mnie szczękościsk nigdy nie dotyczył. Guma zawsze dała rady.
  • 600 / 68 / 0
a moze ktos ma patent na suchosci w ustach ? Nie samowicie mnie to wnerwia
  • 2013 / 84 / 0
pij wode
  • 78 / 1 / 0
IMO lepszy izotonik albo jakiś sok... zdecydowanie na dłużej nawadnia organizm, a co za tym idzie, mniejszy kapeć w paszczy, no i nie chce się tak często lać
Nie wierz w ani jedno moje słowo, to tylko fikcja i pomówienia.
  • 394 / 6 / 0
Ja mam takiedziwne zejscie po metkacie myśle o czymś a potem się okazuje że to powiedziałem może to od tego aldehydu podobno może zaburzać funkcjonowanie układu nerwowego.
  • 271 / 8 / 0
Ja potrafilem wypic 4 powerady, podczas i na zjezdzie dzialania. NIC nie pomaga na ten kapiec, to musi byc jakies osrodkowe dzialanie.

Tzn. olanzapina i inne neuroleptyki pomagaja (szczegolnie olanzapina), ale to pisalem juz wczesniej, ze naprawde sa to najlepsze srodki na zjazd (+ clony / midazolam)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.