4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2013 / 84 / 0
chujowo filtrowany to ja walilem 1784 razy i narazie zyje, zobaczymy za jakis czas sasasasasa ;)
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 394 / 7 / 0
A nie filtrowany ile razy waliłeś %-D ? Możesz zrobić sobie badanie na przewlekłe zatrucie metalami ciężkim. (gdzieś coś takiego sprawdzają ?)
  • 351 / 8 / 0
  • 171 / 8 / 0
Walilem to ok 60 razy ... moglem sie zatruc ? czasem czuje jak mi sie kreci w glowie.. ale mysle ze to od odstawiania Relanium
  • 394 / 7 / 0
Czytając twoje posty jak waliłeś w odbyt fioletowy "metkat" :wall: to ja myśle że te wszystkie fax-y itp powinny być się włączać odrazu jak się wchodzi w dział metkatynon. Nie zdziwił bym się jak byś był zatruty manganem. Tak wogóle to ja do Ciebie nic nie mam tylko, uważaj na przyszłość bo potem będzie artykuł w uwadze: "Młody mężczyzna został przywieziony do szpitala z perforacją odbytu pisał on na szatańskim forum które zachęca do brania narkotyków, prawdopodobnie jest ono stworzone przez dilerów i sprzedawców dopalaczy po to aby uzależniać niewinne dzieci od ćpania tabletek na katar"
  • 260 / 4 / 0
No kurwa dokładnie, brakuje mi zamkniętego klimatu tego działu bo teraz się poschodziła dzieciarnia i pierdolą wszędzie smuty.
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 886 / 9 / 0
CzarnyIntruzManganek pisze:
No kurwa dokładnie, brakuje mi zamkniętego klimatu tego działu bo teraz się poschodziła dzieciarnia i pierdolą wszędzie smuty.
Masz racje ale niestety w innych działach też wkrętów brakuje. Moderacja powinna wyłapywać takich i wręczać bany albo zrobić utrudnioną rejestracje bo czasami rece i nogi opadają jak sie czyta wynurzenia jakiś nawiedzonych userów albo ci z tvn szkalują hehe. Nikt ci nie powie ile manganu spożyłeś ( bo nikt tu nie ma papierów wróżki) jak waliłeś fiolet w dupala;/co już pomijając aspekt zdrowotny jest totalną głupotą drugim czynnikiem jest częstotliwość przyjmowania takiego zjebanego produktu, który ty nazywasz metkatem tzn czy nawalałeś dzień po dniu czy co jakis czas. Inaczej mówiąc czy utrzymywałeś wysokie stężenia manganu czy dawałeś organizmowi odsapnąć
Ostatnio zmieniony 26 października 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2013 / 84 / 0
Ja sie nie wdaje w takie konwersacje bo to jest marna prowokacja, idiota robi z siebie idiote i jeszcze mysla ze z nas zrobia idiotow jebani w morde kopani nygusy.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 115 / 1 / 0
Ale niby czemu trucie się manganem ma być jakąś oznaką głupoty? Mi tak się czasem tak zdarza ale to raczej kwestia tego że mam mocno wszystko jedno. W ogóle z tego co udalo mi się wydłubać z netu to walenie po kablach jest pod tym względem bardziej szkodliwe niż w ogóle niefiltrowanego syfu w dupala bo jelitowo to się to raczej słabo wchłania. A na marginesie dodam że ćpanie tego w jakiejkolwiek formie nie rokuje dobrze więc drogie dzieci, zainteresujcie się opiatami bo wtedy przynajmniej macie szanse na wyjście z nałogu z HIFem i HCVałem ale wmiare sprawni umysłowo a ćpanie kota w ciągach może się skończyć tym że wam własna prababcia bedzie musiała dupe wkrótce podcierać.

apropo zamkniętego klimatu, czy ktokolwiek z tu obecnych uczestniczył w hypciu za czasów ? no wiecie, zanim wymyślono web 2.0 były grupy mailingowe i inne takie wynalazki
  • 394 / 7 / 0
Ale on nie walił nieprzefiltrowanego tylko nieprzereagowany roztwór nadmanganianu potasu w dupala- to jest bezpieczne co?
ODPOWIEDZ
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.