...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 622 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
Ufff, możecie wyjebać ten wątek. Bedąc aktualnie pod wpływem alchemicznej mikstury sporządzonej z kolejno dodawanych składników; Sudafedu, nadmanganianiu AKA KMnO4 i octu ("spirytusowego"? czyżby był na spirytusie? nie wali mi spirolem z mordy... Dziwne.) 10-procentowego, czuję, że tak naprawdę TO NIE OPIATY są moim prawdziwym powołaniem...!!!

Pamiętam jak miałem 17 lat i byłem zajarany białym proszkiem dostępnym pod nazwą handlową WŁAD (TM) lub też PROCH (TM) u lokalnego (lub z drugiego końca miasta) dilera, sprzedającego tzw. "poło" za jedyne 20zł/gD*, niestety dostęp do ZAJEBISTEGO/ŻÓŁTEGO/PLASTELINOWEGO prochu się urwał, pojawiły się też dziwne zjawiska w stylu; sąsiedzi mnie podsłuchują, a w windzie za lustrem weneckim jest kamera (wina jebanego PMA - p-metoksyamfetamina i/lub niewyspania przez ponad 48h). Dlatego też dziś budząc się rano, miałem większą chęć na przyjebanie czegoś spidującego niż brauna... I tak mam od jakiegoś tygodnia ponad, kiedy to pierwszy raz wyszedł mi ZAJEBIŚCIE MOCNY metkatynon, który w smaku jest chujowy jak chÓj, ale wypierdala nieźle... Mam wrażenie, że daje lepszą euforię niż feta przy mniejszej ilości ciar na głowie (tak piszą na anglojęzycznych stronach nawet - bardziej euphoric effects daje niż kokaina). Tak więc kurwa, moja dywiza na dzień dzisiejszy - jestem STIMULANT WARRIOR, nie chcę fety, ale metkatynon to jest to... Bo szkoda mi mojej głowy, żeby ją psuć tym jakże poczciwym, wypierdalającym z butów, białym tudzież żółtym lub nawet pomarańczowym proszkiem, i nie zawsze proszkiem bo czasami galaretką, kiślem lub plasteliną, albo czymś jeszcze innym czego nie umiem nazwać.

Albo robić tak - jednego dnia heroina, drugiego stymulanty (metkatynon), potem znowu hera i tak w koło Wojtek... Myślę, że tak jest wyjebiście.

Kocham was! Kurwa, ale mnie wyjebałooo! Spierdalam do nauki! Eeema zią! To weź 1 brązową i 2 Sudafedu i 1x KMnO4! Buziaki! Naspidowane króliczny MASS ATTACK!

Legenda:

*gD = gramDilerski - wydaje mi się, że napewno ma wagę mniejszą niż gW, jednak diler często naćpany jest, więc możecie mu to wybaczyć, szczególnie można to poznać po tym, że jest włączony praktycznie 24/7 i nigdy nie śpi (wiecznie naćpany białym prochem dil - marzenie każdego ćpacza), bo do takiego dilera można zadzwonić nawet w nocy o północy i kupić "działkę" ukochanego narkotyku.
*gW = gramWażony.

P.S.
Pozdro Szalony Kapeluszniku! Kocham Cię! Twoja mikstura działa bez zarzutu! Mówi Ci to stary, emerytowany amfetaminista, który nie żarł WŁADA (TM) od 1 roku i 4 miesięcy ponad (wcześniej ostro strzelał po nosie przez rok chyba - nie pamiętam, to było dawno), jednak tęsknota do amfetaminy jest duża, ale odpychający jest metabolit zwany PMA, który to wywołuje psychozy amfetaminowe, z których się ponad rok leczyłem neuroleptykami... Nie polecam. Metkatynon działa krócej, nie powoduje bezsenności aż takiej dzięki czemu nie tyra tak organizmu. Toż poprostu APTECZNA KOKAINA! Tania, zdrowa, legalna (właściwie to tylko Sudafed jest legalny, proponuje po zrobieniu tego nie kręcić się z tym po osiedlu w buteleczce tylko odrazu wyjebać NA HEJNAŁ!), KMnO4 też legalny, ocet także... No nic, tylko kurs do apteki, podjebać matce ocet z lodówki i ĆPAĆ KURWA!

P.P.S.
Szkoda, że tak się fajnie konia nie wali po metkatynonie jak po fecie, ale trudno ;)

P.P.P.S.
Testowałem na sobie i moim koleżce z którym chętnie palę brauna, wrzucam tramadol, benzo tudzież inne apteczne i dilerskie specyfiki i kolega również zadowolony i wyjebany z butów ;)
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
przekonałeś mnie
Ostatnio zmieniony 14 października 2007 przez czempion, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
opiate warrior pisze:
ksionc pisze:
Tyle tylko iż wiedząc, że z tym lekiem nie wolno wpierdalać opiatów, a zwłaszcza tramadolu, to zacząłem wpierdalać benzodiazepiny. SSRI to lek na depresje, ale nie na depresje spowodowaną ćpaniem.
Skąd ten pomysł misiek ]

a ja 2 razy zemdlałem przy 3 podejściach z kodą przy dawce zaledwie 200mg (która imo działała dożo słabiej) natomiast tramal nie zadziałał w ogóle. Ja jadłem fluo 20mg/d. Ty pewnie jadłeś inny antydepresant może dlatego.
Ostatnio zmieniony 14 października 2007 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Opiate warrior masz maila :-) . Mam nadzieje, ze bedzie miedzy nami znowu sztama jak wczesniej. Wszystko ci w mailu napisalem. Jak nie doszedl to daj znac, bo z forum czesto nie dochodza. Teraz wytlumacze calej reszcie o co mi chodzilo, mianowicie:

Jechalem Opiate warrior`a (ex. Codeine), zeby go jeszcze bardziej wkurwic. Chcialem go wkurwic, bo myslalem, ze przez to przestanie jarac hel i pokaze wszystkim, a mnie szczegolnie, ze jest silny i rzuci to. Niestety nie udalo mu sie, ja tez jade na tramie czasem, mimo ze biore SSRI. Dobrze chociaz Opiate warrior, ze przerzuciles sie na metkatynon, albo jak pisales naprzemiennie, czyli jednego dnia metkatynon, a drugiego hel.
  • 3523 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Gargamel, a to wygląda jakbyś wtedy był na detoxie, a teraz nagrzany :-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 35 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Minos »
Gargamel pisze:
Chuj w Ciebie wbijam Gargamelu,
To znaczy, ze jestes pedalem.
Spróbuj kurwa ćpać legalnie jak musisz kurwa wydać 80zł na dzień?
A co, to ja cie wjebalem w to gowno?
Ale nie... bo Tobie to kurwa wystarczy 14zł, kupujesz 2 paczki Tramalu i jesteś happy nie?
Nie biore obecnie tramalu. Jestem na SSRI obecnie.
Będe pisał do innych "per synku", na przykład do takich pizd jak Ty, żeby wiedzieli gdzie jest ich miejsce, kapiszi?
Pizda to ty jestes i kompletne zero jak juz wiesz. Do tego pedal. Dalej dla wszystkich jestes glupawym "kodeinowym chlopaczkiem".

A teraz wyłącz komputer synku i idź zwalić konia w łazience po czym kładź się spać! Bo już późno!
Dzis jest mecz Polska-Kazachstan jesli wiesz gowniarzu i wlasnie ide cos wypic przed meczem z ziomkami, potem przypalic i jeszcze pare piwek w knajpie. Ty nawet konia nie bedziesz mogl walic teraz po braunie. Ale przynajmniej bedziesz mial latwy zarobek na centralnym, jak lubisz byc jechanym w dupe to szybko zarobisz na dzialke dzieciaku.

Co do zdania Ballek`a i lol`a zgadzam sie z nimi w 100%. Jestes sfrustrowanym gowniarzem niedojrzalym umyslowo i psychicznie. A co do tego, ze jestes mocny tylko w gebie to na pewno prawda. Jestes zakompleksionym dzieciakiem, ktorego pewnie wszyscy bili w przedszkolu i lali dalej albo smiali sie w podstawowowce czy gimnazjum.
Zabronione jest pisanie postów zawierających wulgaryzmy, głupich / pozbawionych sensu lub naruszających godność innych użytkowników.
Nie bój się zmiany na lepsze: http://pl.youtube.com/watch?v=Q-lX5ZOpA-k
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
  • 2 / / 0
Słuchaj mam ponad 50 lat.kompot próbowałęm już wlatach 80tych rocznik1962.całę to ćpanie sponierwierałó mnie sam kompot waliłem20 lat do tego feta morfina kodeina.
itd itp.ZAinteresował mnie ten sudafed kiedyś robiłem podobnie z efedrynom węglem i octem ale to było sto lat temu.Mógłbyś dać mi ten przepis z sudafenem.MAm
ponad 50 lat byłęm już parę razy na OIOMie nie chcę już experymentów .wiięc gdybyś był uprzejmy.
tulipan1962@gmail.com
tulipan1962
  • 383 / 6 / 0
tulipan1962 pisze:
Słuchaj mam ponad 50 lat.kompot próbowałęm już wlatach 80tych rocznik1962.całę to ćpanie sponierwierałó mnie sam kompot waliłem20 lat do tego feta morfina kodeina.
itd itp.ZAinteresował mnie ten sudafed kiedyś robiłem podobnie z efedrynom węglem i octem ale to było sto lat temu.Mógłbyś dać mi ten przepis z sudafenem.MAm
ponad 50 lat byłęm już parę razy na OIOMie nie chcę już experymentów .wiięc gdybyś był uprzejmy.
tulipan1962@gmail.com
Mirek, ale w sudafed to Ty się nie baw. :finger:
  • 282 / / 0
miumin pisze:
Tabletki ziołowe Unifarmu sobie kup - usuną skręta.
Pozdrawiam.

O co tu chodzilo o tabletki unifarmu czy unipharmu ? ciezko mi cokolwiek znalezc, na ten temat, malo pisze w duckduckgo.
I czy dziala to wogule, jest sens jak jestem wladowany w tramadol? dzienne dawki 750mg
Jesli myslisz ze jestes kims na tym forum to tak naprawde jestes nikim. To dla forumowych napinaczy
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
  • 800 / 8 / 0
Żadne tabletki nie usuną Ci skręta w 100%. Chyba będą to opiody/opiaty w tabletkach. Swoje trzeba przecierpieć.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.