Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 545 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nicze »
feydewey pisze:
Więc to była wszystko sprytna akcja, by zmusić użytkowników do zaangażowania? "Kiwałem was, to wszystko moja manipulacja" ;-)

Dobra próba wyjścia z twarzą z tej kłopotliwej sytuacji.
Po pierwsze - nie wszystko.
Po drugie - moze nie tyle zmuszenie do zaangazowania, ale pokazanie, jak i komu na tym zalezy.

Zreszta - szczegoly wkrotce - wieszajce psy dalej.
Pa.
– Czyż życie nie rozczarowuje? – Tak.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: William_Wallace_I »
No chyba nie myślałeś, że administracja wywaliła sobie knajpę od tak, bo jej się podobało xD.
Jestem przeciwny dawaniu banów bez 3 ostrzeżeń!
Uwaga! Użytkownik William_Wallace_I nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 358 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Nie wiem jak wam, ale mi sie rzuca na oczy że Kuba Powiatowy to Piotrunio. Niemal identyczny wa.zelinialnski stajl, brak dystansu. Ciekawe czy warna dostał na pokaz (jakby co leiche, to żart, Ty jesteś zawsze spoko ;) ), myśle że temat SkarżyPyta to powiem jedno: w knajpie zrobił sie syf jak zamkneliśta śmietnik. Teraz zalewa nas ogólnie syf, bo nie ma knajpy. Człowiek, nie człowiek, ćpun, niećpun, gdzies sie psychicznie musi wypróżnić. Jak nie ma toalety to będzie walił po kątach... pierdole 3 po 3.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »

Po pierwsze - nie wszystko.

Po drugie - moze nie tyle zmuszenie do zaangazowania, ale pokazanie, jak i komu na tym zalezy.

A mi się ciągle wydaje, że spostrzegłszy jak głupia była decyzja usunięcia knajpy, administracja (bądź sam nicze) wymyśliła wytłumaczenie o "pokazaniu ile komu zależy" zamiast przyznać się do błędu. Ale to nieważne

pomyślałem sobie, czyli taki kuba powiatowy wyszedł na durnia? hehe
pierdole 3 po 3

no
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2009 przez feydewey, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Nicze, po Tym co napisałeś zaczynam dostrzegać światełko nadziei w ciemnym tunelu - oby to nie był pociag apokalipsy w którym Ty i reszta administracji jesteście konduktorami.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
nicze pisze:

Decyzja o ukryciu knajpy miala m.in. na celu zmuszenie Was do zaangazowania sie, choc ciut mocniej.
pozdrawiam
A propos zaangażowania.

Co z rejestracją i wysyłaniem zapomnianych haseł? To jest tak naprawdę problem.

no i chciałbym się dowiedzieć jak się można zaangażować? była mowa o tłumaczeniach http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 48#p444948 , wysłałem maila, na odpowiedź czekam już od kilku tygodni i chyba się nie doczekam.

Wam nie zależy albo żyjecie w szklanej bańce i zajmujecie się jedynie zachwycaniem się samymi sobą. Forum działa koślawo a wy nie potraficie sobie z tym poradzić, trudno szanować kogoś kto kompromituje się w taki sposób. Nie mydlcie nam oczu knajpą.
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2009 przez jaitylkoja, łącznie zmieniany 1 raz.
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Działy tematyczne, przynajmniej te, w których mam pilota, działają poprawnie.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
Już to kiedyś pisałem ale może warto przypomnieć- tematy takie jak psychodeliczna twórczość, wiersze, fotografia, film, czy nawet cały dział muzyka warto oddzielić od chociażby "cooltowych na forum" i stworzyć jakieś sensowne pod-forum o szeroko pojętej sztuce.

I to się samo nie zrobi tak samo jak rejestracja.

Ogólnie zastanawiam się czy istnieje jakiekolwiek forum gdzie nie istnieje coś na wzór knajpy. Pomysły macie na prawdę oryginalne.
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pan profesor »
nicze pisze:
powtarzam po raz kolejny - z terrorystami sie nie dyskutuje.
no, a my musimy.
jaitylkoja pisze:

Co z rejestracją i wysyłaniem zapomnianych haseł?
opcja "zapomnialem hasła - wyslij nowe" działa bez zazutu. co do rejestracji - duckduckgo chrom daje rade, ale fakt, przydało by sie naprawic ten bład z wyswietlaniem obrazka.
  • 2877 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Moim zdaniem to niekonieczne. Jeżeli komuś zależy to zacznie szukać na forum info o rejestracji i dowie się, że chrome daje radę. Jeżeli jednak to oleje - to żadna strata, byłby kolejny niepotrzebny statysta. Minimalna filtracja nowych zarejestrowanych (chociaż wciaż jestem za testem IQ na wejściu ;] )
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.