Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
p.s. Po za tym ty jestes hurtownik wiec nic dziwnego, że ci mózg wyprało. przecież zjadasz brytwanke dexa na dzien dobry :)
O, zmiana percepcji to jest właściwe słowo.
Więc, mnie też nic nie ciśnie w głowie, ale moja percepcja jest zmieniona, a ciśnienie mam swoją drogą wysokie. Ty możesz mieć nieco niższe, ale na pewno nie będzie normalne. A to już nie jest do końca zdrowe. No, ale przecież wiadomo, że szkodliwość dexa nie umywa się raczej do szkodliwości żadnych innych narkotyków (poza nielicznymi psychodelikami) i to jest chyba niepodważalne, to czuć.
PS. Chcialbym jeszcze dodac ze na kacu nie pale wogole papierosow a na trzezwo idzie jedna za drugim
Czasem tylko gdy po osiągnięciu apogeum fazy łyknę sobie piwa, czy dwóch drugiego dnia boli mnie głowa często do tego stopnia, ze konczy to się pawiem. Wiadomo - z własnej winy, więc nie obwiniam za to szanownego DEXa.
Teraz jestem na zejściu, delikatnym, ale wyczuwalnym, w/w efekty są wzmocnione, dochodzi do tego przyjemna i łagodna stymulacja, to wszystko dopełnione boskim błogostanem. Słuchanie muzyki sprawia wielką radość, bardzo wyraźny staje się jej ładunek emocjonalny. Na zejściu wszystkie emocje, które odczuwam są zwielokrotnione dlatego wydaje się jakby ktoś podkręcił kolory na tym świecie.
Uwielbiam ten efekt uboczny, tak samo jak część właściwą :-D
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.