Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 79 / 1 / 0
JA tam nie mam problemów z rozpoznaniem najpierw patrze później wachne dotykam patrze na typa i moge w ciemno brac, jakos tak moze z wiekiem to przychodzi. Bralem tak okazjonalnie widzialem go duzo i duzo testowalem mialem czasem dłuższe jazdy, napatrzylem sporo, teraz nic ale i do dzis rozpoznam dobry to.....

Z doświadczenia zawsze podejrzliwie patrzyłem na mialki towar, na rozmowę sprzedawcy da się dużo wyczuć, cena bardzo tania, jak chodzi o kolor to jak wpada w zolty to ja nie bardzo bylem zachwycony fakt byl wilgotny jeba... pizd... cos bylo nie tak mocno krecil ale inaczej niz powinien czules napiecie a brakowalo tej czystości umysłu. Preferuje bialy czysty nie mokry i taki co wyczyści nosek a nie zakleji go:P
Warto tez sie dopytac studentow chemii to opowiedza jak powinien wygladac dobry gotowy proszek. Jako ze przez lata mialem okazje troche rozmawiac z roznymi ludzmi wiem jedno dluga droga zanim dotrze do waszych nosow i byle byl jak najmniej mieszany!!!!!!!!!!!!!!
patrzcie na ceny . Ponieważ zeby do glowno wyprodukować to raczej trza się neizle nameczyc miec troche ludzi i koszty takie grama to jakies 4 plny a jeszcze trza zarobić
I to mysle ze logiczne jest ze czystego na ulicy w gramie lub 5 nie spotkacie
  • 24 / 2 / 0
Witam, spotkaliście się kiedyś z brązową amfetaminą? Ja ostatnio taką dostałem, nie był to nawet proszek tylko taka jakby gruda plasteliny. Niedało się tego fuknąć to musiałem połknąć, powiem tylko że pokopało mnie masakrycznie, prawie dwa dni trzymało ale już pod koniec drugiego dnia czułem jakby mi to jakąś dziure we flakach wypaliło. Myślę, że było mocno zanieczyszczona ale sponiewierała ostro.
  • 1450 / 19 / 0
Ja wziąłem w "promocji" dyszkę. Nie jebało jak feta, po wciągnięciu okropny ból, że aż łzy lecą. Lekka stymulacja, ale za to mocno zwiększona wytrzymałość, lekke problemy ze snem. Wiecie jaki związek tak działa? Czy to mogła być efedrynka? Zdaje mi się, że nawet mocno rozżedzona dopełniaczami feta da się lekko wyczuć. A tu nic.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 278 / 11 / 0
Eltorro pisze:
na rozmowę sprzedawcy da się dużo wyczuć
Diler dilerowi nie równy. Jeśli jest ogarnięty, to przeciętny użytkownik nic nie wyczuje, bo ściemnianie to praca dilera.
  • 757 / 31 / 0
jak macie do kupienia żółte (brązowe) gówno to kupujcie, może nie będzie 1wszej jakości ale przynajmniej nie pomylicie z ketonami...
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 8 / 0
jakiś czas temu dostałem coś co jebało władem, tak też wyglądało (jak się wali trochę czasu to ten proch się pozna) ale nie klepało, nawet te osoby, które mało w życiu jadły nie porobiło. ciekawe jak jeden z drugim kutas to zrobili, że jebało i wyglądało jak wład ale wład to nie był
  • 110 / 1 / 0
Na maksa zjebana synteza i produkcja i wyszedł nie klepiący wład :D
Ja dzisiaj dostałem szt , mieszane z kreatyna to wiem bo ziomek w robocie tym ogarnia ale wszystkie sztuki takie ma a i tak po mini cenie dostałem , tylko musiałem siedzieć pół godz nawąchany i wypierdalać kreatyne , grudka po grudce sprawdzałem :)
A i dopatrzyłem się w tym białku takich malutkich pałeczek podłużnych wielkości pół milimetra może , przezroczyste i troche tego było tam . Wie ktoś co to mogło być ? Żeby kurwa żadne pałeczki wąglika to nie były %-D , w razie czego je też odrzuciłem .
Uwaga! Użytkownik Roger_Lmz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 1 / 0
Ostatnio cos jest zalamanie na rynku chyba przez przejete BMK na granicy ukrainskiej wiec teraz mozna wszystko spotkać
  • 10 / / 0
Dostałem 0,5 białego, ale nie mam pewnośći, że to na 100% jest feta, tak jestem amatorem.. Do czego można by było porównać zapach dobrego towaru. Próbowałem na język, jest bardzo gorzka i ma żółto, pomaranczowe grudy.. Czekam na odp.
  • 11 / / 0
W teorii powinna jebac czyms chemiczno niewiadomo czym i byc zajebiscie gorzka a w praktyce roznie.

Ja mam inne pytanie, ostatnio dostalem fetę i byla ona w postaci bialego proszku, ktory robil sie troche zbity jesli byl w scisku, szit ani troche nie klepal, choc smierdzial chemia i byl gorzki (ewidentnie nie byly to apapy kruszone, bo proszek z czegos takiego latwo poznac), teraz z koleji mam w podobnej formie z innego zrodla, tez bialy proszek i zbija sie czasem z tym ze jest moze troche mniej gorzki ale nadal (albo takie subiektywne uczucie), niby sprawdzony, teraz pytanie czy taka sytuacja ma prawo bytu? Predzej lub pozniej sam sprobuje ale wole wiedziec czego sie spodziewac bo nie chce sobie rezygnowac z czegos innego jesli mialbym to w danym czasie obczajac ;).
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.