Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 243 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
MadRider - Nof nie siedzi na forum nie dlatego, że wali kompot.
Brał kompot, ale na razie nie nazwałabym tego uzależnieniem. Myślę, że trochę chybiony przykład ale to nie oznacza, że nie masz racji. Myślę, że tak samo jak Zielona burzy się, że nie powinno sie stawiac tramalu obok dxm tak samo postawienie heroiny koło tramalu jest dość chybione.. Co prawda heroiny nie brałam ale to raczej jak tramal przestaje działac człowiek zaczyna brać heroinę a nie odwrotnie ? :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 8 / 0
W ogóle wy tu gadu gadu o wszystkim, a ja tylko napiszę, że mam bardzo podobne doświadczenia z kroplami jak autor tematu.
Uwaga! Użytkownik Sterylny Marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
mam tramal w kapsułkach 50mg. Zjadłem 150 mg po godzinie dowaliłem 100 mg i nic. Koda w ilości 225 mnie rozkłada .Co jest ?? Jadłem na pusty żołądek.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Nie mam pojęcia Wild. Hm, jak masz całe opakowanie to zostało ci ciągle 15 kapsułek. Spożytkuj je mądrze. Weź sobie te 200 czy 300mg za jednym razem, może to "pomoże". A jeśli kodeina w 225mg cię rozkłada, to jestem pewna że z tramalem też tak będzie. Może ten jeden raz był jakiś pechowy, nie mam pojęcia. Tak czy inaczej, spróbuj wziąć dawkę od razu, nie rozbijając jej na mniejsze. Będzie dobrze. Powodzenia.
  • 3523 / 56 / 0
Zielona czy aviomarin wzmocni tramal ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Nie wzmocni. Chyba, ze wieksze zmulenie to dla ciebie wzmocnienie. Antyhistaminy wzmacniaja opio, ale tramalu nie. Do tramalu imho do wyboru: benzo, piwka, thc, feta, baclofen, koda.
  • 3523 / 56 / 0
No i miałem 60 kapsułek po 50 mg. Zacząłem od 3 i po godzinie doprawiłem 2 czyli razem 250. Zero efektów. Później to już z górki najwięcej wiagnełem 600 mg rozpuszczone w wodzie i dalej nic. To chyba moja ostatnia przygoda z tramalem
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

• 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: martwy_soltys »
Cześć
W czwartek pierwszy raz spróbowałem 200mg tramalu, nie spodziewałem się super efektów, nawet myślałem, że będzie lipa bo zawiodłem się na kodzie którą brałem 2 razy po 300mg i tylko działała na mnie uspokajająco.
Tramal zaskoczył mnie bardzo pozytywnie, super humor, może nawet lekka euforia, muza pięknie grała, po 2 godzinach szczyt fazy - poczułem się jak podczas dotykania dziewczyny, ten dreszczyk przeszywający ciało tylko mniej intensywnie, ale za to bardzo długo koło 3 godzin po których zaczęły mi się przymykać oczy, poszedłem spać ale to był taki sen-czuwanie miłe leżenie do 5 rano. Na drugi dzień w piątek wziąłem 300mg ale już nie było tych cielesnych doznań tylko dobry humor, lekka euforia a potem narkotyczny sen. Dziś znów po dniu przerwy 300mg i czuję jeszcze słabsze działanie niż za drugim razem :(. Powiedzcie czy to tolerancja tak szybko rośnie??? Chciałbym mieć zawsze taką fazę jak za pierwszym razem przy rozsądnych dawkach koło 300 miligramów, wiem że to niemożliwe ale czy to będzie rosnąć aż tak szybko? I zauważyłem, że rzeczywiście mając zapas w szafce i siedząc w domu ciężko się oprzeć by nie ruszyć tramala. Muszę przystopować bo niedługo będę po gramie na dzień jadł, a tego nie chcę, muszę się pilnować, aby ta faza nie "spowszedniała".
Pozdro
Uwaga! Użytkownik martwy_soltys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / / 0
poltram
Nieprzeczytany post autor: noemi »
alo!byc moze ktos sie znów zirytuje my pytaniem no trudno.jak nie tu to gdzie i kogo mialabym zapytac..wyjasnie tylko ze mam ograniczony dostęp do neta i dlatego nie moge niestety poczytac wszystkiego co tu pisaliscie wczesn :-/ :-/ dlatego byc moze powtorze sie..1)jaka jest dobra dawka na 1y raz poltramu z dozownikiem 100mg??no troszke odp znalazlam i roznie piszecie.hm.
2)poltram w tabsach 50mg tez 1y raz?

dodam tylko ze bardziej wolalabym w kroplach.
z gory big dzienks! :cheesy:
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BooH »
na pierwszy raz propoponuje 200mg, jak bedzie slabo zawsze mozesz dorzucic
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.