Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Brał kompot, ale na razie nie nazwałabym tego uzależnieniem. Myślę, że trochę chybiony przykład ale to nie oznacza, że nie masz racji. Myślę, że tak samo jak Zielona burzy się, że nie powinno sie stawiac tramalu obok dxm tak samo postawienie heroiny koło tramalu jest dość chybione.. Co prawda heroiny nie brałam ale to raczej jak tramal przestaje działac człowiek zaczyna brać heroinę a nie odwrotnie ? :rolleyes:
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Piszcie kiedykolwiek
W czwartek pierwszy raz spróbowałem 200mg tramalu, nie spodziewałem się super efektów, nawet myślałem, że będzie lipa bo zawiodłem się na kodzie którą brałem 2 razy po 300mg i tylko działała na mnie uspokajająco.
Tramal zaskoczył mnie bardzo pozytywnie, super humor, może nawet lekka euforia, muza pięknie grała, po 2 godzinach szczyt fazy - poczułem się jak podczas dotykania dziewczyny, ten dreszczyk przeszywający ciało tylko mniej intensywnie, ale za to bardzo długo koło 3 godzin po których zaczęły mi się przymykać oczy, poszedłem spać ale to był taki sen-czuwanie miłe leżenie do 5 rano. Na drugi dzień w piątek wziąłem 300mg ale już nie było tych cielesnych doznań tylko dobry humor, lekka euforia a potem narkotyczny sen. Dziś znów po dniu przerwy 300mg i czuję jeszcze słabsze działanie niż za drugim razem :(. Powiedzcie czy to tolerancja tak szybko rośnie??? Chciałbym mieć zawsze taką fazę jak za pierwszym razem przy rozsądnych dawkach koło 300 miligramów, wiem że to niemożliwe ale czy to będzie rosnąć aż tak szybko? I zauważyłem, że rzeczywiście mając zapas w szafce i siedząc w domu ciężko się oprzeć by nie ruszyć tramala. Muszę przystopować bo niedługo będę po gramie na dzień jadł, a tego nie chcę, muszę się pilnować, aby ta faza nie "spowszedniała".
Pozdro
2)poltram w tabsach 50mg tez 1y raz?
dodam tylko ze bardziej wolalabym w kroplach.
z gory big dzienks! :cheesy:
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.