Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lorazepam »
Nie warto podawac benzo dozylnie,no chyba ze te co maja wejscie (midazolam,clonazepam,lorafen)diazepamu,cloranxenu,nie warto. generalnie latwo idzie sobie popsuc zyly z tego co slyszalem
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
co ty gadasz jakie wejście mają same benzosy?? żadne.
a diazepam wg mnie jest najlepszy do miksów iv. napewno dużo lepszy niż clonazepam.
Midazolam może byc też ciekawy, ale nie próbowałem.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tsar_ »
Jak kolega wyzej zauwazyl, bo samych benzo nie ma wejścia... Ale jak się zmiksuje np. clony z helem jest spoko ; )
Wykrawiaj się powoli, nie śpiesz się,
Co dalej? Powiem ci, co dalej. Zamówię kilku czarnuchów, żeby tu przyszli popracowali nad nim z obcęgami i palnikiem. Słyszysz, co mówię, buraku? Jeszcze z tobą nie skończyłem! Zrobię ci z dupy jesień średniowiecza.
  • 116 / 1 / 0
Po midazolamie napewno jest wejscie, co do iinych benzo ni ejstem powiem
ale tak kaleczyc zyly... takie tabletki sa bardziej szkoldiwe od jherouiny,morfiny i innych specyfikow w koncu to tabletki zawieraja rozne dodatki typu E,chlorowodorki itd.. byly przypadki ze byly amptupowane ludzium nogie z podania powodu benzo iv.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2008 przez Lorazepam, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3188 / 373 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Ostatnio coś mi odjebało i postanowiłem zajebać IV Imovane (zopiklon). 5 tabletek 7,5mg do pompki , zalałem spirytusem salicylowym, pomieszałem, potrząsłem i przepuściłem przez wacik. Wyszedł lekko mętny płyn ale bez żadnych widocznych cząsteczek pływających w środku. Dodałem trochę gliceryny i puk.

Wejście natychmiastowe, średnio mocne. Piecze w żyły mimo dodania gliceryny. Ogólnie raczej nie warto w to się bawić bo poza wejściem które trwa z 15 sekund potem działa dokładnie tak samo jak podane doustnie.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
trzeba rozróżnić podanie prawdziwych benzodiazepin (klony i rolki w szkle to moim zdaniem rewelacja!!!) od kruszenia tablet i babrania się ze spirytusem, co moim zdaniem nie ma wogóle sensu, benzo w tabletkach lepiej po prostu łykać
a tak btw to zopiklon to nie benzo i tego to już napewno bym sobie nie strzelił

ale klony i rolki w szkle mają moim zdaniem wejście, szczególnie rolki jak sie strzeli jakieś 20-50 mg to naprawdę milutko sie robi, poza tym są bardzo przydatne do wszelakich mixów :D

a wiec: benzo w szkle idzie w kabel a tablety połykamy!!!!
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 1 / 0
a co sadzcie o miksie clonazepam dozylnie +duza dawka 200-500 difenhydraminy?
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
a jak nie mam szkla z benzo to przerabiamy w razie w znam dobra metode na rolki w plnie z tablet
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
@no1, w czym rozpuszczasz tabsy benzo jak chcesz walic tablety i.v.? W spirycie jak to niekotrzy robia? Masz jakis inny sposob? Prosze cie o jeszcze jedno, mianowicie pisz skladniej tzn. przecinki, przerywniki w zdaniach itd., bo czasami ciezko zczaic o co ci chodzi.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ja chcę tylko sprostowac posta Gofla - tablet się nie je lecz śśśśie. Dobre w smaku są, nie ma co! Szybciej wchodzą i jest gitara samogrająca ;] No i trochę lepiej kopią... Właściwie nie ssać te guziki ale podjęzyczyć, o. Sprawdzona metoda pigułożercy...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.