Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
sorgen, większość osób pisze właśnie o zwyczajnym kacu po wieczornym chlaniu a nie skurwieniu po alkoholickim ciągu. Nie musisz się też chwalić jakich to kaców nie przeżyłeś i ile to dni nie przechlałeś.

Ja osobiście kaca staram się przesypiać. I dużo, dużo pić podczas pobudek (pić bezprocentowe płyny, oczywiście, niegazowane najlepiej).
  • 81 / / 0
Nieprzeczytany post autor: waszmosc »
1. yerba mate
2. witamina C 1000mg
3. magnez
4. woda
Uwaga! Użytkownik waszmosc nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: FlaT^ »
No nieee, jak to możliwe, że na tym forum tka mało osób preferuje MJ na kaca?!

Ja w sylwestra postawiłem na nogi całe towarzystwo sortem, a wszyscy byli przepotężne skacowani, bo ekipa raczej od alko nie stroniąca... ;)
Wyglądało to tak, że o 10:00 rano w Nowy Rok z 15 osób szalało na parkiecie - zielsko nie tylko zniwelowało u nas wszelkie objawy kaca, ale dodało nam energii i chęci do dalszego imprezowania... :)

Zresztą, bak jest dobry na wszystko - ostatnio zaobserwowałem też bardzo silne działanie THC, gdy byłem na zejściu po DXMie... :)
Contact me on Safe-mail: fla7
  • 613 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gluciorro »
W ogóle jak się pali MJ jeszcze podczas picia, to następnego dnia nie ma / jest mniejszy kac
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
W moim wypadku jest gorzej. Chuj z alkiem... przerzucam się na GBL %-D
לאכול חומצה!
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aalbatross »
najlepiej mj zapalic,
jesli sie nie ma to przed wode, a rano sok(woda+rozne gowna typu cukier itp... wtedy jest to wolniej wydalane z organizmu, przed kacem sok zaklocic moze rozklad alko).
Polecam tez alca selcer(jakkolwiek sie to pisze) i duzo wit C.
  • 312 / 2 / 0
Niestety nic poza benzo nie przychodzi mi do głowy.

(Witam!)
"I begged my doctor for one more line
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"

Noel Gallagher
  • 114 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Owl »
Rosół, duza ilosc witaminek, oczywiście ziółko jakieś
  • 254 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
11 godzin snu i jest dobrze :-p
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
elenium
Nieprzeczytany post autor: DDD »
nie wiem czy ktoś z was próbował - mnie doskonale odpręża następnego dnia tabletka (10 mg) elenium lub rudotel, ale to drugie działa niestety jednocześnie nasennie. Elenium stosuje też na duże zmęczenie - np. po długiej trasie samochodem - na poprawę samopoczucia. Nie wiem natomiast jak dziła razem z alkoholem, bo nie próbowałem, jak ktos wie to niech napisze.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.