Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 567 / 51 / 0
Jak ktos nie jest skapy, to nabije ostatnie okruchy, a jak ktos jest to majac kilo nie nabije lufy i jeszcze bedzie sie z tego smial.Jak to sie mowi chytry traci dwa razy.
THC :liść:
  • 1 / / 0
Ja to nawet z kims kogo lubilem nie moglem palic bo od razu wkreta only solo
  • 12865 / 2511 / 0
Palenie w towarzystwie potrafi być zajebiste - trzeba tylko znaleźć odpowiednich towarzyszy.

Najlepiej oczywiście pali się z ludźmi, których zna się od dawna i przed którymi nie udaje się kogoś innego.
  • 440 / 32 / 0
@jezus_chytrus dokładnie! Palenie ze znajomymi ale takimi prawdziwymi potrafi wywołać zajebiste efekty. Powiem szczerze że akurat wolę palić sam ale lubię czasem pójść sobie z dobrym ziomkiem na gibona, pośmiać się, pogadać i co najważniejsze nie wkręcać!
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 144 / 8 / 0
cosmo6 pisze:
Ooo skąpstwo to chyba ich najbardziej wkurwiajaca cecha. Nigdy innym ludziom nie żałowałem palenia jak miałem (poprostu taki jestem) a te chuje mając dyszke nie chciały nawet zrobić wiadra xD
Mam tak samo..
  • 440 / 32 / 0
Może głupie pytanie. Gdy kiełkuje nasionko i pokaże się pierwszy kiełek to gdy wrzam go później do plastikowego kubka to wrzucić kiełkiem do góry czy na dół?
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 181 / 13 / 0
Palenie z najlepszym przyjacielem jest najlepszym doświadczeniem na świecie :liść:
  • 1037 / 245 / 0
@@cosmo6
No jasne kurła że ma być skierowany do dołu ten biały kiełek to pierwszy korzonek, nawet jakbyś ustawił go do góry to sam zmieni kierunek wzrostu do dołu, ale zajmie mu to dużo czasu i energii i ogólnie tak się nie robi, kiełkiem do dołu wrzuć do 2 cm dołka przysyp ziemią i delikatnie ugnieć podlej troszeczkę wody 5/10 ml wystarczy
  • 567 / 51 / 0
Sam jestem osoba, co lepiej sie czuje z kims niz samemu.Ale wczoraj, jak spalilem nie wiele :liść:, z osobami ktorych kompletnie nie lubie (z nimi bad trip, do tego sie zastanawiam czy to wgl bylo mj )to poczulem sie fajnie ,jak od nich odszedlem i sam szedlem sluchajac nut .Z dobrymi ziomkami, to fazy bywaja wykurwiste ktorych sie dlugo zna, mozna by tak z dobrymi ziomkami kazdy wieczor spedzac .
THC :liść:
  • 9 / / 0
02 lutego 2019UltraViolence pisze:
Kup sobie Damiane, Dziewanne i Mięte - np. taką https://www.magicznyogrod.pl/mieta_ziel ... _lisc.html
Pozostałe zioła również znajdziesz w tym sklepie.

Następnie musisz trochę poeksperymentować i znaleźć idealne proporcje dla siebie. Gdy jeszcze paliłem jointy, do 1g mj dodawałem 0.5g mieszanki zamiast tytoniu. Skład na te pół grama wygląda tak: 0.20 damiana, 0.20 Dziewanna, 0.10 Mięta.
Analogicznie dla zrobienia 1g takiego wypełniacza będzie potrzebne 0.4 damiany, 0.4 Dziewanny, 0.2 Mięty a dla 10g - 4g damiany, 4g Dziewanny, 2g Mięty i tak dalej, i tak dalej.

Jeśli nie pasuje możesz dorzucać susz cbd, ale nie ten, który sprzedają po cenach droższych niż normalne jaranie %-D Tylko kup tańszą wersję z nasionami etc. Pamiętam, że na którejś stronie sprzedawali susz cbd 6% 20g za 30 zł? Coś takiego, może taniej. Zawartość nasion poniżej 10%.
Ta damiana mnie zainteresowała, a jaki to ma posmak? I czy bardzo szkodzi dla płuc?
Zablokowany
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.