Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1522 / 73 / 0
@FocusF13
Opierdol 300mg co jakiś czas tak z 3, 4 razy z przerwami po 4-5 dni, jak nie rusza to 450mg aż zaskoczy, być może potrzeba Ci większych dawek.

Na mnie koda chuja działała, dopiero po przygodach z morfiną i długiej przerwie jak zajebalem to poczułem ciepło.

Antidol najlepszy, thio to gówno, słabo klepie i jebie bebechy. Dobra ekstrakcja, 15min i pluszowa kraina wita %-D
tekst powyżej =/= prawda
  • 151 / 8 / 0
Nie ma czegoś takiego jak wyrabianie receptorów. Już któryś raz to piszę.
  • 3901 / 563 / 0
thiocodin jest lepszy bo sulfo dziala upokajajaco i faza jest pelniejsza
  • 151 / 8 / 0
Działa również drażniąco na żołądek. Więcej z tego szkody niż pożytku.
  • 7 / 2 / 0
Dzisiaj u mnie jedna apteka otwarta, chciałem kupić 10 szt. Thio. Ostatnio wziąłem 10 tabsow i nic praktycznie nie czulem. Na mnie opio działa, brałem po 400/500 mg trampka i było zajebiście. Teraz pytanie: w jaki sposób ten thio brać żeby coś poczuć? Jakieś antyhistaminy które mogę kupić w biedronce, żeby nie było podejrzane że kupuję thio i antyhistaminy razem?
  • 57 / 7 / 0
Jak ma sie koda do alkoholu? Wypiłam wino i mysle o zarzuceniu 150mg, bez alko taka ilosc fajnie na mnie działała, a jak bedzie w połączeniu z alko? Urwany film, osłabione działanie czy wzmocnione?
  • 662 / 39 / 0
Mi się fajnie na początku miksowało alkohol, a później kodeine. Oczywiście lekko podchmielony jak byłem to fajnie. Chociaż jak najebany i zarzucałem 300mg też mi się polepszało tak fajnie.
  • 57 / 7 / 0
@Swiezzy a nie miałeś akcji typu urwany film? Pytam, bo sie troche boje, bo miks zolpidem+alko kończył sie strasznymi halunami i nie chce tego powtórzyć
  • 662 / 39 / 0
Nieee, nic z tych rzeczy z urwanym filmem, ale to też loteria co się stanie, ale nic ogółem strasznego.
Możesz po tym miksie poczuć bardziej alko że spokojem, albo kodę trochę mocniej w sensie tak "pijanie mocniej"
Ogólnie nie narzekałem na takie połączenie. Gorzej dla bebechów.

Jak dla mnie to nie ma się czego bać, to i tak małe dawki i co to jest wino wypić.
Ja mniej więcej miksowałem 8piw + 480mg kody i żyje xd czasami nawet większe proporcje
  • 1223 / 487 / 0
mi niegdyś wóda strasznie zepsuła fajną fazke po kodeinie, wypiłem dwie setki, wejście alkoholu to było to uczucie jakby ktoś brudnymi buciorami wpierdalał się do bialutkiej pościeli, tak więc odradzam, ale to kwestia indywidualna, inni chwalą.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.