Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 6 / / 0
jakieś antyhistaminy, słyszałem, że coś tam podbijają działanie. ale czy to w ogóle normalne, że nie robi mnie 2,5mg bez tolerki?
  • 8103 / 908 / 0
[mention]gomezinho[/mention]
Do wzmacniania klonika oprócz alkoholu jest pregabalina, baklofen.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1277 / 130 / 0
Najbardziej benzodiazepiny wzmacniają opoidy i alkohol reszta substancji jest kontrowersyjna lub wzmacniają tak słabo że jest to nieodczuwalne jak jadłem klona jeszcze mi bardzo podbijał działanie tramal , w drugą stronę podobna sytuacja benzo konkretnie klon, podbijał mi działanie tramalu :-)
  • 272 / 6 / 1
Opio potwierdzam nawet w małych ilościach straszenie podbijają działanie benzo
Uwaga! Użytkownik marcin05121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 19 / 0
Ciekawi mnie jak długo utrzyma mi sie na testach jedna tabletka klona. Nie brałam już bardzo długo więc tolerka zerowa. Pytam bo jestem na programie.
  • 4603 / 2208 / 1
Zależy jakie masz badania toksykologiczne (typ) w osrodku. Od 3 do nawet 7 dni są spokojnie do wykrycia. potem tylko na szczegółowej toksykologii
  • 160 / 19 / 0
Zwykłe testy na benzo na mocz. W necie jest info że do 3 tyg a slyszałam tez ze jeden klon to Max 3 dni.
  • 600 / 109 / 0
A hydroksyzyna, aviomarin i prometazyna waszym zdaniem wzmacniają ?
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 1277 / 130 / 0
Moim zdaniem nie wzmacniają. Antyhistaminy działają na receptor H1 czasem w mniejszym stopniu na H2. benzodiazepiny działają na receptor GABA.
  • 8103 / 908 / 0
07 sierpnia 2018Pan Cietrzew 69 pisze:
A hydroksyzyna, aviomarin i prometazyna waszym zdaniem wzmacniają ?
Co najwyżej możesz poczuć wzmożoną senność i zamułkę.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.