Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 184 / 25 / 0
:tabletki: Okej, moje pytanie już nie aktualne, przy większych dawkach jest dobrze i wszystko jak trzeba.
  • 3497 / 741 / 9
Kurwa ten retard to jest poroniony pomysł. Zjadłem o 9:30 a swędziocha wjechała o 14. Gdzie sens, gdzie logika? Parasfazując: zretardyzować tramaluanen a komu to potrzebne?
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3118 / 1070 / 0
ja też zawsze rozgryzam i tak moim zdaniem najlepiej, szybko i mocno wchodzi. zawsze można potem dorzucić. zaletą retardów jest oczywiście to, że działają dłużej, ale trzeba wrzucić podwójną dawkę. to się bardziej sprawdza przy odstawianiu tego, albo, gdy nałóg już nie jest przyjemnością i po prostu tak jest łatwiej kontrolować stężenie.

zaraz chyba sam pierdolnę.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 104 / 15 / 0
15 marca 2020Zgienty pisze:
Kurwa ten retard to jest poroniony pomysł. Zjadłem o 9:30 a swędziocha wjechała o 14. Gdzie sens, gdzie logika? Parasfazując: zretardyzować tramaluanen a komu to potrzebne?
Retardy zawsze trzeba pogryźć, nie ma sensu jeść bez gryzienia chyba że chcesz robić detox %-D
Najlepiej gryźć przednimi zębami żeby retard w zębach nie zostawał :psycho:
Choć życia przeżyłem nie więcej niż ćwierć, przecież są gorsze sposoby na bycie trupem niż śmierć :ojeju:
  • 3497 / 741 / 9
To był trampek w kapsułkach żelatynowych. Oczywiście wysypaszi. Ale chuja to dało bo tam w prochu jest ten spowalniacz.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3118 / 1070 / 0
poszło chwilę temu 200 mg pogryzione i zaczyna się powoli wkręcać, robi się miło. po południu poprawka kolejną setką, a na wieczór kolejne 200 mg i myślę, że jakaś rolka piątka, aby się oczy przymknęły. miły i leniwy to będzie dzień.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

with regards, przodownik
  • 3497 / 741 / 9
To ja wczoraj 10x50 mg tego Stada retardu zjebanego co mi wszedł po 5 godzinach dopiero. To było trochę swędzimączki i brałem wszystko 'z przymrużeniem oka'. A potem jeszcze genialnie filtrejszyn 15 tabletek Poltramu Combo czyli 562,5 mg trampka +/- wiadome bo to filtracja/marnacja. To jebłem to, między czasie gdzieś tam pół klonika było. Niby miało wchodzić a tu śpiąca królewna wjeżdża godzina 19 poszedłem śpać i tak dzisiaj do południa spałem prawie. #niemądra marnacja fazy poprzez poprzez przespanie jej. %-D
  • 3118 / 1070 / 0
jak wrzucasz powyżej grama na dzień to dla świętego spokoju dobierz do tego coś na zabezpieczenie, bo przy tak wysokich dawkach jest już jakieś ryzyko wystąpienia napadu. wystarczy Relanium, albo ćwiartka klona.

with regards, przodownik
  • 110 / 8 / 23
Pełne wejście miałem dzisiaj po jakichś 3gdz. Baardzo długo się rozkręcał ofc. retard
Plus taki, że potrzyma do wieczora.
Uwaga! Użytkownik snoopdogg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 741 / 9
Rytuał przesączingu Poltramu Combo zakończony. Na filtrze paskudna biała śmierć - parasyf. Filtrat biały, niemętny. ~500 mg tramadolu. Powiem jak Michael Jackson: "Give me the milk."
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.