Moje posty to fikcja literacka.
Vombat pisze:Chyba zapomniał zera i przecinka hehe. Robiłem kiedyś 1/30 i na początku mnie zamiatało po jednej chmurze, po szkle na dwóch to już w ogóle full opcja i wizualnie mocno.
Na początku tak jak mówiłem, po szkle na dwie osoby bywało mocno, spory nieogar, mocne rozjaśnienie i wyostrzenie kolorów, chwilami nawet leciutkie paranoje ale nic czego nie dało by się ogarnąć mając już jakieś doświadczenie w tych sprawach. Poza tym najsilniejsze działanie utrzymuje się naprawdę krótko, co jest plusem jeśli ktoś ma za mocno. To wszystko na początku. Potem szybko się przyzwyczaiłem, tolerka też zrobiła swoje. Więcej Ci niestety nie powiem bo to był mój jedyny kontakt z syntetykami, nie licząc kilkukrotnego upalenia się jakąś chujnią prawdopodobnie AM-2201 sądząc po efektach.
Ergo, jeśli z grubsza wiesz z czym to się je to proporcje 1/30 powinny być w sam raz, nie ma raczej ryzyka że poskłada Cię po jednej chmurze jak origami, na tyle żebyś nie ogarnął (pisząc że mnie zamiatało w poprzednim poście miałem na myśli że efekty były już bardzo wyraźnie odczuwalne ale bez jakiegoś hardkoru), na spokojnie wybadasz temat. Jeśli nie to może być trochę za mocno.
Moje posty to fikcja literacka.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?