Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
według mnie spokojnie możesz przejść na uerkę, nie widziałem żeby ktoś tutaj mówił że psują się zęby
  • 66 / 3 / 0
Re: UR-144
Nieprzeczytany post autor: elem »
Ur to dziwna faza nastepuje takie jebniecie w psychike nawet bardziej niz po MJ ktore sie ogarnia kilka minut a potem juz jest niby spoko, tylko ze trzeba co 15 minut dopalac co jest strasznie uciazliwe.
  • 992 / 17 / 0
Większość kanna trzeba po 15 minutach dopalać (w cugu), ale uerka jest dla mnie szczególna pod tym względem. Albo zjaram się mocno i jest dobrze, zjaram się ciut mniej i znowu palić wincyj, i wincyj, i wincyj. Szczególnie palenie prochu mnie wkurwiało, ile by nie wypalił trzyma tyle samo. Tylko w większych dawkach dzieją się mózgiem ciekawe rzeczy. Ludzie piszą, że ur działa jak "sativa", ja jednak w tym żadnego pobudzenia nie widzę. Ale sentyment do uerki będę miał zawsze, w końcu to było moje pierwsze kanna na którym wpadłem w cug.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 10 / / 0
No i zrobiłem 5 gram ureki na 20 gram podbiału i taka lipa troszkę :P
  • 3215 / 418 / 0
Pewnie troszkę za słaba co ? :-D
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 2 / 0
Chyba zapomniał zera i przecinka hehe. Robiłem kiedyś 1/30 i na początku mnie zamiatało po jednej chmurze, po szkle na dwóch to już w ogóle full opcja i wizualnie mocno.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 1009 / 87 / 0
Re: UR-144
Nieprzeczytany post autor: g3no »
Cyborgi...
  • 422 / 3 / 0
Vombat pisze:
Chyba zapomniał zera i przecinka hehe. Robiłem kiedyś 1/30 i na początku mnie zamiatało po jednej chmurze, po szkle na dwóch to już w ogóle full opcja i wizualnie mocno.
Stosunek 1/30 może być zalecany tutaj dla nowicjusza, czy przegięcie?
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 2 / 0
Zależy czy mówimy tutaj o kompletnym nowicjuszu w tej dziedzinie czy o człowieku który po prostu nie miał wcześniej kontaktu z kanna natomiast niejednokrotnie bakał czy brał inne psychodeliki. Dla mnie wspomniane 1/30 to był pierwszy kontakt z maczanami. Doświadczenie z paleniem miałem wówczas kilkuletnie. Czy było za mocno? Nie wiem, dla mnie raczej nie ale też podchodziłem do sprawy dość ostrożnie, żadnych wiader itp. ekscesów :)
Na początku tak jak mówiłem, po szkle na dwie osoby bywało mocno, spory nieogar, mocne rozjaśnienie i wyostrzenie kolorów, chwilami nawet leciutkie paranoje ale nic czego nie dało by się ogarnąć mając już jakieś doświadczenie w tych sprawach. Poza tym najsilniejsze działanie utrzymuje się naprawdę krótko, co jest plusem jeśli ktoś ma za mocno. To wszystko na początku. Potem szybko się przyzwyczaiłem, tolerka też zrobiła swoje. Więcej Ci niestety nie powiem bo to był mój jedyny kontakt z syntetykami, nie licząc kilkukrotnego upalenia się jakąś chujnią prawdopodobnie AM-2201 sądząc po efektach.

Ergo, jeśli z grubsza wiesz z czym to się je to proporcje 1/30 powinny być w sam raz, nie ma raczej ryzyka że poskłada Cię po jednej chmurze jak origami, na tyle żebyś nie ogarnął (pisząc że mnie zamiatało w poprzednim poście miałem na myśli że efekty były już bardzo wyraźnie odczuwalne ale bez jakiegoś hardkoru), na spokojnie wybadasz temat. Jeśli nie to może być trochę za mocno.
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2013 przez Vombat, łącznie zmieniany 1 raz.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 96 / 1 / 0
Też czasem macie napady ziewania? Czy mam mózg niedotleniony
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób

Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?