Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 492 / 17 / 0
Jakie REALNE zagrożenia dla zdrowia i psychiki człowieka miałoby zażywanie codziennie 1 tabletki 2cb 24mg? Przez miesiąc dajmy na to.
  • 1455 / 592 / 0
Realnym zagrozeniem jest marnowanie tematu i zbudowanie poteznej tolerki .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3174 / 887 / 5
Nie wiem czy z 2C-B by się tak dało. Cztery dni z rzędu i tolerka ledwo co podskakuje. Martwiłbym się raczej odklejeniem zbytnim i sraniem sobie do głowy jakimiś idiotyzmami.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1993 / 490 / 0
03 kwietnia 2021mucha__ pisze:
Jakie REALNE zagrożenia dla zdrowia i psychiki człowieka miałoby zażywanie codziennie 1 tabletki 2cb 24mg? Przez miesiąc dajmy na to.
Mój kumpel zrobił sobie ciąg na 2C-P, który trwał 1-2 miesiące. Cierpi na silną depresję, ale trudno ocenić co jest skutkiem a co przyczyną. Na pewno tolerancja na fenyloetyloaminy szybko rośnie. Więc po kilkunastu razach będzie bardziej na Ciebie działać jak metylofenidat - stymulująco, niż jak typowy psychodelik ponieważ na te efekty tolerancja wzrośnie. Tolerancja jednak w przypadku 2C-P nie była permanentna, więc raczej po 2C-P też nie będzie.

Inna rzecz, że to jeden przypadek i trudno na tej postawie wyciągać jakieś wnioski. Mówię raczej jako ciekawostkę, że takie rzeczy się zdarzają.
  • 11 / / 0
Pierwszy raz 2cb jaką roa najlepiej? jakie są różnice w działaniu? Nie mam doświadczenia w psychodelikach, więc jakie otoczenie będzie najlepsze? Czy lepiej to przyjmować z kimś czy samemu?
  • 3174 / 887 / 5
Najlepiej z kimś, p.r. - wchodzi szybko, gładko (jak na fenylki), mocno i działa tak długo jak p.o.
Podziel się posiłkiem
  • 2877 / 266 / 0
Re: 2C-B
Nieprzeczytany post autor: p420 »
odkurzanie daje grubą pizdę przy okruszkach tej subst. już
  • 1993 / 490 / 0
Wszystkie psychodeliczne fenyloetyloaminy najlepiej jeść. Jest to najmniej inwazyjna forma podania. Body load będzie najmniejszy, a czas działania około 4-6h. 2C-B jest mocno towarzyskie, więc lepiej z kimś w klimacie. Jeśli to Twój pierwszy raz to lepiej nie jedz w otoczeniu, w którym musiałbyś się ukrywać, że jesteś pod wpływem czegoś.
  • 3174 / 887 / 5
Nie mogę się zgodzić. BL przy jedzonym 2C-B bywa strasznie okrutny. Sniff jest on krótszy i słabszy, p.r. jeszcze bardziej.
Podziel się posiłkiem
  • 10 / / 0
hej, wpadły ostatnio do mnie różowe pikachu z deklarowanym 22mg 2CB. Po pierwsze chciałbym zapytać o relację tych piks i ile w nich faktycznie siedzi.
po drugie, jako że będzie to moja pierwsza styczność z 2CB a druga z fenylkami, prosiłbym też o parę informacji szczególnie w kwestii bodyloadu.
Pierwsza fenylka którą próbowałem to 25C-NBOMe jakieś 7-8 lat temu. Mój staż to LSD i analogi, grzybki, homipt, homet , 6APB i MDMA jeśli chodzi o sajko i entaktogeny.
Z tego co pamiętam w nbomach, to dość silne ściśnięcie tętnic, sinusoida w odczuwaniu ciepła i zimna oraz dreszcze. Jeśli chodzi o homipta i grzyby zdarzało się mnie pokręcić w żołądku i zachcieć "się zesrać", natomiast jak juz tylko substancja weszła to uczucie to ustępowało.
czego spodziewać się w przypadku dwucebki? Szczególnie cenna byłaby dla mnie opinia kogoś kto spróbował NBOMa :P
ODPOWIEDZ
Newsy
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.