Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 163 / 5 / 0
z 150mg w poniedziałek
  • 3649 / 995 / 2
To poczekaj do piątku. Nic nie powinno się stać. Zasada jest taka, by bezpośrednio jednocześnie nie brać 5-HTP nawet z słabym iMAO, bo może być nieciekawie.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 288 / 19 / 0
chce odstawić paroksetyne, jakie dawki polecacie i w jakich porach jak skoncze brac ? myśle o dorzuceniu jeszcze ashwagandy oraz melatoniny na noc
  • 77 / 11 / 0
17 stycznia 2018Kamral pisze:
chce odstawić paroksetyne, jakie dawki polecacie i w jakich porach jak skoncze brac ? myśle o dorzuceniu jeszcze ashwagandy oraz melatoniny na noc
Zalecana dawka to 100mg. Ja obecnie biore 150mg. Jak schodziłem z prochów, to brałem 350mg.

Czy rano czy wieczorem to zależy kiedy Ci tego potrzeba. Jeśli chcesz poprawić sobie nastrój za dnia, to rano, np. żeby pomóc sobie w pracy.
Kiedy zależy Ci na śnie, to wieczorem, ok. 1h przed snem. 5-HTP jest przemieniaane w serotonine i w melatonine.
Możesz też rozbić sobię dawke na 2 - na rano i na wieczór, np. 100mg rano i 50mg wieczorem.
  • 220 / 11 / 0
jak ma się 1 gram tryptofanu do 600 mg Moklaru? myśle brać po południu, kilka godzin po dawce Moklaru i przed kwetapiną
  • 3455 / 1118 / 0
Lepiej w ogóle nie łączyć, a skupić się na dopasowaniu odpowiedniej dawki moklobemidu.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 9391 / 1830 / 2
11 lutego 2018stivler pisze:
jak ma się 1 gram tryptofanu do 600 mg Moklaru? myśle brać po południu, kilka godzin po dawce Moklaru i przed kwetapiną
Tryptofan czy 5htp?
To dwie inne bajki
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 38 / 1 / 0
A czy przy SRRI małe dawki 5htp mogą zaszkodzić ?
  • 3649 / 995 / 2
Za pierwszym razem może być nagła fala serotoniny i zajebiście błogie uczucie. Przy drugim razie praktycznie pewny Zespół Serotoninowy. ALE ryzyko wystąpienia Zespołu Serotoninowego przy jednorazowym zażyciu 5-HTP jest bardzo wysokie w przypadku SSRI. Cholernie wysokie!
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 38 / 1 / 0
A czy jeśli sertroinine biorę rano to wieczorem dawka 5htp moze mi tez zaszkodzic ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.