Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 498 / 17 / 0
Dzięki za odp, :heart: ktoś ma spis sklepów holenderskich/słowackich/czeskich?

Bo szukam i słabo mi idzie :( :heart:

Trufle? Pierwszy raz słyszę.
Ahaaaa, już wiem :D
  • 105 / 14 / 0
Benzo(szeroki wybór, łącznie z flunitrazepamem) można dostać na legalu w kilku sklepach internetowych z odżywkami, podobnie z Tramalem i kodą, po namiary zapraszam na priv. pseudoefedrynę najłatwiej chyba dostać w asortymencie aptecznym w polskich sklepach. 3-MMC jeszcze rok temu znalazłem na ogłoszeniach na którymś portalu dla Polaków w NL, gościu sprzedawał na dowóz ;-)
  • 275 / 7 / 0
Będę w Holandii od 13 do 20, da radę tam skołować jakieś benzosy/kodę?
W których coffeshopach w Rotterdamie i Amsterdamie turyści bez lipy zakupią ganję?

BTW. Podróż samolotem, może być przypał z butlą etizolamu w glikolu?
  • 456 / 22 / 0
Czy ktoś może doradzić czy będzie cięzko/łatwo znaleźć pracę dla osoby karanej . Nie możliwość załatwienia zaświadczenia o niekaralności może sporodrzwi zamknąć. Gdzie i jak najlepiej szukać pracy dla takiej osoby?
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 863 / 123 / 5
[ external image ]
  • 113 / 21 / 0
Nie ma żadnego problemu, nikt tu nic nie sprawdza, są tylko indywidualne firmy, które mają taki wymóg. No i nie chwalić się na lewo i prawo
  • 456 / 22 / 0
Dooobra dzięki dzięęęęki ; ) kurde jeszcze kminię jak tu bez zbędnych niespodzianek wyjechać ale wszystko na dobrej drodze ; )
  • 863 / 123 / 5
Masz , o co prosiłaś :

lista agencji w NL

Minimalne zarobki i stawki godzinowe

Realia pracy - info

każdemu może się to przydać , więc wrzucam.
[ external image ]
  • 456 / 22 / 0
@Tijaz bez Ciebie to ja nie wiem co bym zrobiła... :P:P <3
  • 879 / 192 / 5
Prawie wszystkie agencje pracy wymagają zaświadczenia o niekaralności. Lepiej zadzwonić i spytać o wymagane dokumenty z nadzieją, że tego nie wymienią.

Bardzo wiele osób deklaruje też, że dowiezie później, Mama im wyśle do NL itp, zaskakująco często to łykają jak wyglodniałe pelikany.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.