17 maja 2019Jan1nowak11 pisze: 3mmc dla mnie to bardzo fajna substancja, powiedzialbym ze dosc delikatna w porownaniu do cmckow i tak jak powiedzial kolega wyżej- też mogłem normalnie jeść i funkcjonowac dzien po.Przy tej substancji przede wszystkim nie ma takiego nieogaru charakterystycznego dla cmckow
dawka 200mg potrafiła tak rozjebać system, że nie wiedziałeś co się dzieje ( bo tez było tak zajebiście ) a ty ziomeczku piszesz - że jest "dośc delikatna w porownaniu do cmckow" ... był okres, że testowało się ten szajs we śnie ... takie "pierdnięcie" tego co daje 3MMC. ehh
Ja wiem, że czasy się zmieniły... obecne sorty sa lipne... ale praktycznie trafiając na 3jeczkę - KTÓRA NIĄ JEST! przebije ona jaka by nie była każdą formĘ CMCka
DuchPL pisze:chyba sobie normalnie pójdę zapodać 3jkę... bo albo Ty nie miałeś 3MMC w życiu ... albo ja "za młodu" 200 lat p.n.e brałem zajebiście mocną 3jkę, która wypierdalała z butów... a obecne CMCki o których piszesz bardzo nieudolnie tylko próbują "nasladować" ten hit, którego długo jeszcze nic nie przebije.17 maja 2019Jan1nowak11 pisze: 3mmc dla mnie to bardzo fajna substancja, powiedzialbym ze dosc delikatna w porownaniu do cmckow i tak jak powiedzial kolega wyżej- też mogłem normalnie jeść i funkcjonowac dzien po.Przy tej substancji przede wszystkim nie ma takiego nieogaru charakterystycznego dla cmckow
dawka 200mg potrafiła tak rozjebać system, że nie wiedziałeś co się dzieje ( bo tez było tak zajebiście ) a ty ziomeczku piszesz - że jest "dośc delikatna w porownaniu do cmckow" ... był okres, że testowało się ten szajs we śnie ... takie "pierdnięcie" tego co daje 3MMC. ehh![]()
Ja wiem, że czasy się zmieniły... obecne sorty sa lipne... ale praktycznie trafiając na 3jeczkę - KTÓRA NIĄ JEST! przebije ona jaka by nie była każdą formĘ CMCka
..
ps. Ostatnio od ziomka dostałam fete zajebałam pajdę, czekam czekam wszystko spoko ide do kuchni robie pizze, jem całą - hmm coś tu nie gra, a po zjedzeniu pizzy poszłam spać Loooool chciecie? dobra feta hahahah (to tylko sarkazm) ;((((
Teraz te sorty są dużo słabsze i w zasadzie jakieś takie nijakie.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
Czy to wynik obniżonej serotoniny ?
Bo to trochę zmienia postać rzeczy. O ile masz ten "brązowy sort".
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
24 maja 2019DuchPL pisze:chyba sobie normalnie pójdę zapodać 3jkę... bo albo Ty nie miałeś 3MMC w życiu ... albo ja "za młodu" 200 lat p.n.e brałem zajebiście mocną 3jkę, która wypierdalała z butów... a obecne CMCki o których piszesz bardzo nieudolnie tylko próbują "nasladować" ten hit, którego długo jeszcze nic nie przebije.17 maja 2019Jan1nowak11 pisze: 3mmc dla mnie to bardzo fajna substancja, powiedzialbym ze dosc delikatna w porownaniu do cmckow i tak jak powiedzial kolega wyżej- też mogłem normalnie jeść i funkcjonowac dzien po.Przy tej substancji przede wszystkim nie ma takiego nieogaru charakterystycznego dla cmckow
dawka 200mg potrafiła tak rozjebać system, że nie wiedziałeś co się dzieje ( bo tez było tak zajebiście ) a ty ziomeczku piszesz - że jest "dośc delikatna w porownaniu do cmckow" ... był okres, że testowało się ten szajs we śnie ... takie "pierdnięcie" tego co daje 3MMC. ehh![]()
a teraz lekkie paranojki ale potrafie to kontrolować.Może mam juz tolerke na serotoninowe rzeczy.
Nie cytuj posta znajdujacego sie bezposrednio nad Twoim. Mrrabbit
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.